Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, LouisRossi*F4E ukarany przez Aiquit
-
Nick: LouisRossi*F4E
Serial: D44B308AB27C6CEAE515F834AD1E1A42
UID: 5456
Nick admina: Aiquit
Powód zawieszenia prawa jazdy: Pit
Opis sytuacji: Nagranie ukazuję zbliżenie do siebie 3 pojazdów, mojego, sadlera oraz sandkinga. Zostałem uderzony na tyłach przez co miałem słabsze panowanie nad pojazdem. Kiedy chciałem wyprzedzić sadlera, z naprzeciwka zaczął zbliżać się sandking który celowo zaczął jechać w moją stronę zamiast trzymać się prawego pasa.
Nie nazwałbym tego pitowaniem, nie pitowałem gracza celowo tylko przez 3 sekundy otarłem się o jego tylni zderzak w celu wyhamowania i opanowania jazdy, oboje się odbiliśmy od siebie natomiast oskarżający nie puścił nawet na sekundę W (gazu) przez co wyladowal w wodzie.Dowody: Nagranie zgłaszającego.
Link do poprzedniego podania: brak
Coś od siebie: Sytuacja nie miałaby miejsca gdyby sandking nie zmieniał toru jazdy na prosto we mnie. Jestem w stanie przelać graczowi zadośćuczynienie.
Chciałbym także zwrócić uwagę, na kursy taxo i panujący na nich burdel. Gracze taranują się tam bez żadnych skrupułów i konsekwencji. -
Witam, pozwolę się wypowiedzieć ponieważ to ja zgłaszałem. Na nagraniu które podesłałem do administracji dokładnie widać jak mnie "pitujesz". Za Tobą nie było zadnych pojazdów które mogłyby Cie popchać na mnie czy coś w tym stylu. Na dodatek gdy wpadłem do wody zacząłeś się śmiać na czacie gold ze " dobrze mu bo to sadler" itp.
Napisałeś coś takigo:
Chciałbym także zwrócić uwagę, na kursy taxo i panujący na nich burdel. Gracze taranują się tam bez żadnych skrupułów i konsekwencji.
Właśnie przez takich ludzi jak Ty ta praca tak wygląda, jak by każdy który odwala na tej pracy otrzymywał karę, to całkiem inaczej by to wyglądało. Wtedy jeździło by sie po prostu przyjemniej.
-
@Muminek Nie, na czacie gold przeprosiłem cie, ze wpadles do wody a to, ze ktos napisal tak jak cytujesz “Dobrze bo to sadler” napisal ktos inny niz ja, co mozna sprawdzic w logach
Edit:
@Muminek
[2023-04-24 14:42:15] [Output] : 111> louisrossiF4E: przepraszam ziomka z sadlera ktorego wepchnalem do wod
[2023-04-24 14:42:16] [Output] : 111> louisrossiF4E: wody
[2023-04-24 14:42:28] [Output] : 50> PanWiesio: i dobrze sadlerowi tak
[2023-04-24 14:42:34] [Output] : 71> Kamileusz: sadlery to mozna
[2023-04-24 14:42:38] [Output] : 8> [TUNE-SF]Matek907: +
[2023-04-24 14:42:38] [Output] : 71> Kamileusz: a nawet trzeba
[2023-04-24 14:42:44] [Output] : 42> Komis|BRS|MikiHoff: Pewnie jezdzicie premierkami i cos p**licie xd
[2023-04-24 14:42:50] [Output] : 71> Kamileusz: oczywiscie ze tak -
@LouisRossi Ja dostałem tylko info ze ktoś tak pisze więc dokladnie nie wiedziałem. Jak wkleiłeś logi to wszystko jasne.
-
@Muminek jesteś w stanie przyjąć "zadośćuczynienie" w postaci przelewu na swoje konto od gracza @LouisRossi aby zdjąć jego kare?
-
Tak zgadzam się, mamy juz ustalone.
-
Z tego co wiem to sie dogadaliście na serwerze, kare zdejmuje a ty @LouisRossi następnym razem uważaj jak jeździsz.
-
-