koniczynkagameplay2013 zbanowany na discordzie przez gtkvba
-
Nick: koniczynkagameplay2013
Nick admina: gtkvba
Powód zbanowania: Prawdopodobne urażanie ego gtkvba prawdą.
Krótki opis sytuacji: Bezpodstawne zbanowanie na serwisie discord.
Dowody: Wiadomości zostały usunięte przez niego.
Link do poprzedniego podania: Nie ma
Coś od siebie: Zostałem zbanowany na discrodzie za napisanie, że gtkvba powinien nas przeprosić za swoje czyny, wcześniej ukarał bezpodstawnie mojego przyjaciela @kawIor , stąd napisałem taką wiadomość, nie jest to wiadomość, która łamie w jakikolwiek sposób regulamin więc uważam, że właściciel nadużył swoich funkcji i zbanował mnie z discorda. Jest to karygodne zachowanie, które tylko potwierdza jak zachowują sie RCON'i w stosunku do graczy, dobrze wiemy jaka obecnie sytuacja panuję na serwerze, gracze z każdym dniem odchodzą przez właśnie takie incydenty, wnioskuję o dodanie mnie z powrotem na serwer Discord i rodzaj rekompensaty za bezpodstawne usunięcie mnie z tego serwera w postaci gotówki w grze, lub oczyszczenia mojego imienia publicznie na owym serwerze, chociażby w postaci publicznych, szczerych przeprosin. Jesteśmy załamani zachowaniem Pana @gtkvba , uważamy również, że takimi zachowaniami Pan @gtkvba pogrąża swoją osobę. Przechodząc do konkluzji, powtórzę - nie zrobiłem niczego co łamie regulamin discord'a, nie obraziłem nikogo w żaden sposób ani nie napisałem żadnej wulgarnej wiadomości i niczego nie sprowokowałem, proszę o jak najszybszy kontakt.
-
Chciałbym dodać coś od siebie, ze ja również nie złamałem żadnego punktu w regulaminie, a jednak zostałem ukarany. Panie @gtkvba prosiłbym Pana o więcej pokory i zrozumienia dla oburzonych graczy. Bo chcemy dobrze, chcemy aby serwer się rozwijał i zyskiwał nowych graczy więc dyskutując na ten temat nie jest na miejscu usuwanie nas z discorda.
-
Ten post został usunięty!
-
Panie @gtkvba ucieka Pan od tematu, który jest dla Pana niewygodny? Czekam na rozpatrzenie apelacji w trybie natychmiastowym, odpowiada Pan na inne sprawy ale jak już nie wie Pan jak można się wytłumaczyć to unika Pan tematu, teraz będziemy tutaj czekać miesiąc na rozpatrzenie? Gwarantuję Panu, że za miesiąc to już tutaj nikogo nie będzie po tym jak podchodzi Pan do wielu kwestii, bezpodstawne bany to wyjścia z sytuacji jeśli ktoś piszę realia różnych problemów? Powiem wprost, że nie nadaję się Pan do tego stanowiska i takimi zachowaniami w ostatnim czasie bardzo się Pan pogrążył. Odnosząc się do projektu - plan był dobry, lecz osoby, które się za to wzięły totalnie nieodpowiednie, boli Pana jakakolwiek krytyka, która jest rzeczywistością, w której nie są podejmowane żadne akcję, najlepiej według Pana taką krytykę usunąć, nie wziął Pan jednak pod uwagę, że osoby, które tak myślą to w tej chwili zdecydowana większość graczy. Chce usłyszeć dojrzałą i szczerą Pańską wypowiedź, która się odniesie do naszej apelacji, na którą nie będziemy musieli czekać tygodniami, liczę na publiczne przeprosiny chociaż wydaję mi się, że z takiego dołka spowodowanymi ostatnimi Pańskimi zachowaniami już praktycznie nie da się wyjść. Chociaż myślę, że jak Pan zmieni podejście, cofnie kompletnie niesłuszne kary lub wytłumaczy się z nich w sensowny sposób to liczę na powrót, może mimo zrażenia wielu osób uda się chociaż w minimalnym stopniu odbudować serwer Panie Jakubie G.
-
Jesteś zbanowany za trollowanie na discordzie. Nie mam nic do wyrażania własnego zdania na naszym serwerze, jeśli jest to zrobione w kulturalny i cywilizowany sposób (nie nacechowane zaczepkami, prowokacjami czy wyzwiskami) więc twoja teoria z zbanowaniem za "urażanie mojego ego" nie ma pokrycia z rzeczywistością. Apelacje odrzucam.
-
-