Wniosek o odbanowanie na serwerze, <iHanys> zbanowany przez <Ditru>
-
Nick: iHanys
Serial: 1DC8BA20B0F3B74F56029497A1DFDA84
UID: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=8389
Nick admina: Ditru
Powód zbanowania:|K69|iHanys został/a zbanowany/a przez Ditru, powód: Wyjaśnij na forum dlaczego używasz Auto Clickera na wysyłanie wiadomości w celu omijania systemu AntyAFK (999 d
Do kiedy jesteś zbanowany: 999d
Opis sytuacji: Afczyłem przy domku.
Dowody: Brak dowodów stanie pod domkiem to stanie pod domkiem
Link do poprzedniego podania: (podajesz jeśli było odrzucone i chcesz spróbować ponownie)
Coś od siebie: Nie rozumiem wgl sytuacji... stałem sobie pod domkiem w ls i byłem afk przez kilka minut i wyslalem binda bo ogladalem cos na yt i w międzyczasie sprzątałem pokój a wlepiłes mi bana za jakiegoś autobota czy clickera bóg wie co to wgl jest jestem czysty jak łza chcesz to przeskanuje ci całe gta / mta w celu znalezienia jakiegos clickera Napisałes do mnie wiadomosc to odpisałem ci po sekundzie -
Cześć @Hantaaa. Na wstępie chciałbym Cię przeprosić, ponieważ cała ta sytuacja wynikła z pomyłki, która spowodowana była niedokładnym zapisywaniem się godzin w logach, przez co zostałem wprowadzony w błąd. Niestety zauważyłem to dopiero po nadaniu kary.
Patrząc w logach zauważyłem, że punktualnie, 45 sekund po danej minucie, wysyłasz od ponad dwóch godzin tę samą wiadomość. Dlatego z mojej perspektywy wyglądało to na auto clickera:
Dodatkowo, inaczej niż w apelacji, na moją wiadomość odpisałeś po prawie 10 minutach. To dodatkowo wzbudziło moją wątpliwość i dlatego chciałem skierować Cię na forum, abyś wyjaśnił tę sytuację.
[2023-06-15 12:24:46] [Output] : 25 Ditru: Dzień dobry [2023-06-15 12:24:47] [Output] : 25 Ditru: ( ͡° ͜ʖ ͡°) [2023-06-15 12:33:20] [Output] : |K69|iHanys otrzymał/a ostrzeżenie od Ditru: [2023-06-15 12:33:35] [Output] : << |K69|iHanys(2): a czemu bym mial nie byc
Z racji, że, pomimo dość długiego czasu, odpisałeś mi na moją wiadomość, wierzę Ci, że byłeś mimo wszystko przy komputerze. A z uwagi na to, że godzina wiadomości w logach nie zapisuje się prawidłowo, nie ma tu oczywiście mowy o auto clickerze.
Dlatego ze swojej strony chciałbym Ciebie najmocniej przeprosić za pomyłkę. Pamiętaj natomiast na przyszłość, aby starać się unikać takiego AFK, aby nie doszło ponownie do takich sytuacji
-
-