Nie zainstalował się spoiler na aucie
-
[center]Witam, w dniu 2023/06/02 o godzinie 22:00 zamontowałem dwa razy spojler 1164 Alien VI na Jestera. Który nie udało się zamontować dwa razy. Ale zabrało mi pieniądze. Próbowałem zaparkować auto do przecho, ale nic to nie pomogło.
Tutej mam SS jak zainstalowałem spojler kturego mi niedało.
Jak coś Tuner o nick MagicKox mozy potwierdzić zamontowanie.
Proszę o refund 18600 euro.
Dziękuję![/center]
-
Cześć @kot26. Na przyszłość w takich sytuacjach pamiętaj podać swoje UID oraz ID auta, którego dotyczy sprawa.
Dla ułatwienia:
UID: 2381
VID: 6623Sprawdziłem logi i z tego co widzę potwierdza się to o czym mówisz. 2 czerwca montujesz 2 razy spoiler o ID 1164 - w trakcie tego procesu nie widać, abyś go demontował:
Dodatkowo w tuningu twojego pojazdu nie widać, abyś posiadał zamontowany jakikolwiek spoiler:
Łączna kwota montażu obu spoilerów wynosi 19.158€. Z racji, że sam nie posiadam takich możliwości, by dokonać zwrotu lub aby zamontować wskazany spoiler, sprawę przekazuje @XeN i @gtkvba. Oczekuj ich odpowiedzi w tym wątku.
W celu ułatwienia sprawy możesz także powiedzieć, czy odpowiadałby Ci drugi wariant rozwiązania sprawy, w którym do twojego pojazdu zostałby dodany podany spoiler, a w ramach zwrotu otrzymałbyś 9579€?
-
@Ditru Przepraszam za nie podanie swoje UID oraz ID auta.
UID: 2381
ID auta: 6623Dla mnie pasuje drugi wariant.
" Do pojazdu zostałby dodany podany spoiler, a w ramach zwrotu otrzymałbyś 9579€ "
Dziękuję!
-
-
@kot26 Odezwij się do mnie na serwerze, sprawę rozwiążemy, a gotówka zostanie zwrócona na konto.
-
@kot26 jak wygląda sytuacja?
-
@Vertan Witam, możemy dzis spotkać sie na serwerze
-
@kot26 Mniee praktycznie codziennie można spotkać na serwerze, nie wiem czy akurat dziś wejdę, możliwe że późnym wieczorem dopiero się pojawie.
-
@Vertan Oki to wtedy jak cos moze na discord napisz jak bendziesz free
kot26#0673
-
@kot26 Gotówka została zwrócona, a problem został zgłoszony do administracji RCON w celu poprawienia. Przepraszamy za tak długi okres oczekiwania w tej sprawie.
-
-