Znikąd dodany przebieg w aucie
-
Ogólnie przebieg się szybko nabija, ledwo się obejrzysz a już 100-200km przejedziesz. wystarczy przejechać się z lv do ls ze 2 razy i już100km jest
-
@DragonV7
Screen został zrobiony dnia: 2023-04-24_20-59-38Wcześniej jedynie wymontowałem taxo:
mta-screen_2023-04-24_20-58-26
mta-screen_2023-04-24_20-57-55:
Potem pare screenow co chwile jak jezdziłem czym innym: (mam ich jeszce więcej xD)
https://imgur.com/a/HtSTIsTNie macie może logów daty i godziny oddawania auta do przecho oprócz tych z datą ostatniego kierowcy?
Kilometry się szybko nabijają to prawda, dlatego właśnie wynająłem sandkinga z wypo żeby nie wbijać już na sadlerze kilometrów podczas gdy czekałem aż przybędzie mi premier z fabryki
-
Niestety ja wglądu do aż takich logów nie mam. Wychodzi na to że po prostu ci coś umknęło, różnica jest mało znacząca bo tylko jakieś 100-150km, gdzie przebieg się szybko nabija w miarę. W logach z ostatnimi kierowcami widać ze 27 kwietnia 3 razy wsiadałeś do auta, więc nikt po cichu ich ci nie nabił. Wątpie, że taka mała różnica przebiegu zostanie ci cofnięta - gra nie warta świeczki, bo i tak pojazd ma spory przebieg.
-
-
@maslibo Jest to raptem 100 km, zrobisz dobre kółko wokół LV i już masz, próbowałem dziś w jakiś sposób tego dokonać, ale pomimo prób nie udało się, jesteś pierwszą osobą która zgłasza taki problem. Jesteś pewny w 100% co do przebiegu? Może po prostu coś przeoczyłeś.
-
Odświeżę trochę temat, bo warto żeby gracze też o tym wiedzieli.
Problem z dodającym się samoczynnie przebiegiem pojawia się np. w sytuacji, gdy kończymy pracę kierowcy tira i wsiadamy do jakiegokolwiek z naszych prywatnych samochodów. Nie ma znaczenia, czy jest to samochód z parkingu pod wspomnianą pracą, czy zabieramy auto prosto z przechowalni. Nie wiem, czy sytuacja taka ma również miejsce wtedy, gdy kończymy pracę tira, robimy reloga i wtedy wsiadamy do samochodu, ale to jest do sprawdzenia. Jako dowód zamieszczam poniższe screeny, które przedstawiają sytuację wyciągania pojazdu z przechowalni po zakończeniu pracy kierowcy tira. Czy dotyczy to również innych prac związanych z jeżdżeniem respionym pojazdem? Nie wiem, ale warto byłoby to też sprawdzić.
Zdjęcia pod linkiem:
https://imgur.com/a/vfO9OaXJeśli nie jest to widoczne na screenie, obecny przebieg Perenniala to 97098 km, co oznacza jego wzrost o 651 km bez jeżdżenia tym pojazdem.
Edit: Sprawdziłem, że po relogu nie dodaje przebiegu.
-
@OjczeWasz Właśnie w moim przypadku jedyne co było robione to jazda na taxo
Dodam też że w bodajże poprzednim miesiącu na chacie premium ktoś pisał że dodało właśnie mu około 500km do przebiegu, bodajże 2 innych graczy potwierdziło że również tak miało -
@maslibo Może nie jest to duży przebieg, bo nie chodzi tutaj o kilka tysięcy, ale no jednak problem występuje i został przekazany wyżej, czekamy na odzew w tej sprawie.
-
-