Wniosek o odbanowanie na serwerze,|TUNE-SF|rzulty zbanowany przez Aiquit
-
@Ditru te 7k może sobie wsadzić nie powiem gdzie jest niekulturalny toksyczny i zgrywa cwaniaka chcecie kogoś takiego na serwerze ? bo ja nie xd 3 tygodnie czy ile to tam zleciało czekania na uczciwość gracza którego dupa bolała bo musiał 7k oddać i cwaniakowanie że nic mu nie zrobią i komuś sie w głowie poprzewracało prędzej czy później i tak wróci na bana xd
-
@Nastukany z racji, że przejąłem apelacje po Aiquicie, nie znam dokładnie okoliczności, w których gracz otrzymał bana. Wiem jedynie, że warunkiem jego odbanowania jest przelanie Tobie kwoty 7000€, a ze swojej strony mogę zagwarantować, że jeżeli zbanowany gracz nie poprawi swojego zachowania, zostanie zbanowany bez możliwości apelacji. Dlatego prosiłbym Ciebie, abyś podał termin, w którym będziesz dostępny, aby gracz mógł Ci przelać tę kwotę.
-
@Ditru dobra niech mu będzie podobno każdy zasługuje na drugą szanse dzisiaj i jutro będę dostępny wystarczy napisać na dsc Nastukany*#9150
-
@rzulty będziesz w stanie w tym terminie oddać zaległą kwotę?
-
ta oddam mu kaske chyba mam tam te 7k na koncie, mozesz sprawdzic panie administratorze
-
Niestety @rzulty nie posiadam możliwości, aby przerzucić tę kasę samemu z konta na konto.
Otrzymujesz unbana na 3 dni ( do 07.06.2023 ) w ciągu których musisz oddać 7000€ graczowi @Nastukany. W razie problemów - z jednej i drugiej strony - proszę o pisanie w tym temacie.
-
@Nastukany kiedy bedziesz na serwisie? to tez wbije wteedy i ci oddaam
-
@rzulty ja jestem teraz prawie cały czas tak samo mówiłem lepiej kontakt dsc bo na forum nie wchodze praktycznie
-
@rzulty @Nastukany jutro jest ostatni dzień na spłatę kwoty. Jak wygląda sytuacja?
-
@Ditru gracz nie kontaktuje się ze mna na dsc ani w grze także na bana powinien wrócić i tyle
-
Przepraszam za tak długi czas oczekiwania, miałem strasznie napięty tydzień.
Miałeś @rzulty dwukrotnie dłuższy czas na termin spłaty, a mimo to nie wykorzystałeś tej szansy. Dlatego otrzymujesz pernamentnego bana, od którego, na ten moment, nie ma żadnej opcji abyś apelował.
-
-