Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Apelacje od kar
  3. Archiwum apelacji
  4. Wniosek o odbanowanie Nico zbanowany przez Aiquit

Wniosek o odbanowanie Nico zbanowany przez Aiquit

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum apelacji
10 Posty 3 Uczestników 234 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • N Niedostępny
    N Niedostępny
    Nico.tj
    napisał ostatnio edytowany przez

Nick: Nico.tj
    Serial: 6B38AB9160AE4979E84CFECA7AC3B634
    UID: 863
    Nick admina: @Aiquit
    Powód zbanowania:wyjasnij dlaczego otrzymales przelew od bota do nabijania hajsu z gold/premium
    Opis sytuacji: Dostałem przelew od gracza. Konto miało na celu być dodatkowym źródłem zarobku z dodatków gold/premium.
    Kwoty, które pozyskałem w ten sposób były niewielkie, sam nie pamiętam dokładnie jakie. Na poczet kary pierwszemu spotkanemu żebrakowi rzucę z 20 k.
    Dowody: Wydają mi się zbędne
    Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1697/wniosek-o-odbanowanie-nico-zbanowany-przez-aiquit?_=1685833425884
    Coś od siebie: Głupia sprawa, dajcie ub bo tęsknię za taksowaniem : - (

DitruD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    7
    • N Nico.tj

Nick: Nico.tj
      Serial: 6B38AB9160AE4979E84CFECA7AC3B634
      UID: 863
      Nick admina: @Aiquit
      Powód zbanowania:wyjasnij dlaczego otrzymales przelew od bota do nabijania hajsu z gold/premium
      Opis sytuacji: Dostałem przelew od gracza. Konto miało na celu być dodatkowym źródłem zarobku z dodatków gold/premium.
      Kwoty, które pozyskałem w ten sposób były niewielkie, sam nie pamiętam dokładnie jakie. Na poczet kary pierwszemu spotkanemu żebrakowi rzucę z 20 k.
      Dowody: Wydają mi się zbędne
      Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1697/wniosek-o-odbanowanie-nico-zbanowany-przez-aiquit?_=1685833425884
      Coś od siebie: Głupia sprawa, dajcie ub bo tęsknię za taksowaniem : - (

DitruD Niedostępny
      DitruD Niedostępny
      Ditru
      napisał ostatnio edytowany przez Ditru

Cześć @Nico-tj. Z konta PierreDoll widzę, że otrzymałeś łącznie 5500€:
      text alternatywny

Kwestia odbanownia pod warunkiem zwroru tej kwoty nie stanowi dla mnie problemu, natomiast musimy sobie wyjaśnić także pozostałą kwestię. Z IP, którego najczęściej logowałeś się na twoje konto, były logowania również na poniższe konta:

• VitaminA ( 7783 )
      • Grazyna ( 7782 )
      • PaniBasia ( 6440 )
      • Heksior ( 1496 )
      • Pawel0s ( 2555 )
      • gravees ( 2519 )
      • Nico ( Nie o UID 863, lecz o UID 4235 )

text alternatywny

W jaki sposób to wyjaśnisz? I czy to konto: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=4235 jest twoim multikontem?

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • N Niedostępny
        N Niedostępny
        Nico.tj

Konta na górze to multikonta zarobkowe, tak jak wspomniałem już na początku apelacji.
        Konta niżej to te związane wyciekiem, dostałem za to bana. Więcej o tym pisałem w tej apelacji https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1150/wniosek-o-odbanowanie-na-serwerze-nico-zbanowany-przez-system?_=1685873359481.

W jaki sposób to wyjaśnisz? I czy to konto: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=4235 jest twoim multikontem?

To moje drugie konto, dodawałem do nicku skrót nazwy organizacji i chciałem uniknąć stracenia tego "oryginalnego".

0
        • N Nico.tj

Konta na górze to multikonta zarobkowe, tak jak wspomniałem już na początku apelacji.
          Konta niżej to te związane wyciekiem, dostałem za to bana. Więcej o tym pisałem w tej apelacji https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1150/wniosek-o-odbanowanie-na-serwerze-nico-zbanowany-przez-system?_=1685873359481.

To moje drugie konto, dodawałem do nicku skrót nazwy organizacji i chciałem uniknąć stracenia tego "oryginalnego".

DitruD Niedostępny
          DitruD Niedostępny
          Ditru

@Nico-tj napisał w Wniosek o odbanowanie Nico zbanowany przez Aiquit:

Czyli rozumiem, że te przelewy pochodzą również z nielegalnego źródła?:

PaniBasia - 29200€ 23/30 kwietnia
          e3b4e434-a499-437b-be90-eeb1df5b21a4-image.png

N 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          0
          • DitruD Ditru

@Nico-tj napisał w Wniosek o odbanowanie Nico zbanowany przez Aiquit:

Czyli rozumiem, że te przelewy pochodzą również z nielegalnego źródła?:

PaniBasia - 29200€ 23/30 kwietnia
            e3b4e434-a499-437b-be90-eeb1df5b21a4-image.png

N Niedostępny
            N Niedostępny
            Nico.tj

@Ditru tAk

0
            • DitruD Niedostępny
              DitruD Niedostępny
              Ditru
              napisał ostatnio edytowany przez Ditru

W takim razie @Nico-tj warunki twojego odbanowania wyglądają następująco:

• Łączna kwota, którą pozyskałeś w nielegalny sposób, opiewa na 34 700€. Natomiast, z uwagi na to, że był to proceder świadomy, oddasz do pierwszego spotkanego żebraka 50 000€.
              • Twoje konto będzie regularnie sprawdzane pod kątem podejrzanych przelewów i logowań na cudze konta. Wszystkie aktywności, które będą budziły podejrzenie, będą brane nad wyraz poważnie.
              • Podane wyżej konta ( Łącznie z twoim o nicku Nico ) zostaną dogłębniej zweryfikowane i - jeżeli nie będzie przeciwskazań - zostaną zgłoszone do zarchiwizowania.

Proponuję od siebie, że będziesz miał 2 dni na oddanie powyższej kwoty do żebraka - czyli do 06.06.2023. Czy jesteś w stanie zmieścić się w tym terminie?

N 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              1
              • DitruD Ditru

W takim razie @Nico-tj warunki twojego odbanowania wyglądają następująco:

• Łączna kwota, którą pozyskałeś w nielegalny sposób, opiewa na 34 700€. Natomiast, z uwagi na to, że był to proceder świadomy, oddasz do pierwszego spotkanego żebraka 50 000€.
                • Twoje konto będzie regularnie sprawdzane pod kątem podejrzanych przelewów i logowań na cudze konta. Wszystkie aktywności, które będą budziły podejrzenie, będą brane nad wyraz poważnie.
                • Podane wyżej konta ( Łącznie z twoim o nicku Nico ) zostaną dogłębniej zweryfikowane i - jeżeli nie będzie przeciwskazań - zostaną zgłoszone do zarchiwizowania.

Proponuję od siebie, że będziesz miał 2 dni na oddanie powyższej kwoty do żebraka - czyli do 06.06.2023. Czy jesteś w stanie zmieścić się w tym terminie?

N Niedostępny
                N Niedostępny
                Nico.tj

@Ditru Okej. Jedyne co jest dla mnie wątpliwe w tych warunkach to znalezienie żebraka. Z tego co sam pamiętam i wiem od moich serdecznych przyjaciół znalezienie żebraka w godzinach innych niż 6 rano graniczy w cudem. W miarę możliwości proszę o wydłużenie tego czasu do np. tygodnia, nie jestem pewien czy życie prywatne pozwoli mi na siedzenie przed 2 dni tak długo na serwerze.

0
                • N Nico.tj

@Ditru Okej. Jedyne co jest dla mnie wątpliwe w tych warunkach to znalezienie żebraka. Z tego co sam pamiętam i wiem od moich serdecznych przyjaciół znalezienie żebraka w godzinach innych niż 6 rano graniczy w cudem. W miarę możliwości proszę o wydłużenie tego czasu do np. tygodnia, nie jestem pewien czy życie prywatne pozwoli mi na siedzenie przed 2 dni tak długo na serwerze.

DitruD Niedostępny
                  DitruD Niedostępny
                  Ditru

@Nico-tj okej, to dość spora kwota, a ja nie jestem przekonany czy aktualnie posiadasz ją na koncie. Otrzymasz tydzień czasu ( Do 11.06.2023 godz. 23:59 ) na przelanie 50 000€ żebrakowi. W razie problemów ze znalezieniem go, odezwij się do mnie na DC: Ditru#3636.

Bana zdejmę około godziny 14, ponieważ aktualnie jestem poza domem.

2
                  • DitruD Ditru

@Nico-tj okej, to dość spora kwota, a ja nie jestem przekonany czy aktualnie posiadasz ją na koncie. Otrzymasz tydzień czasu ( Do 11.06.2023 godz. 23:59 ) na przelanie 50 000€ żebrakowi. W razie problemów ze znalezieniem go, odezwij się do mnie na DC: Ditru#3636.

DitruD Niedostępny
                    DitruD Niedostępny
                    Ditru

Ban został zdjęty. Kedy przelejesz kasę żebrakowi, wstawisz tu w apelacji potwierdzenie ( Najlepiej nagranie, co najmniej screenshot ). Warunki tak jak wyżej 😉

1
                    • NowakN Niedostępny
                      NowakN Niedostępny
                      Nowak

Otrzymałem dowód na PW od gracza, potwierdzam przelanie gotówki do żebraka, apelację zamykam.

Starszy Aspirant - San Andreas Police Department

2
                      • NowakN Nowak zablokował ten temat dnia
                      • NowakN Nowak przeniósł ten temat z Apelacje od kar dnia
                      Odpowiedz
                      • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                      Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                      • Najpierw najstarsze
                      • Najpierw najnowsze
                      • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                      • Pierwszy post
                        Ostatni post
                      0
                      • Kategorie
                      • Ostatnie
                      • Tagi
                      • Popularne
                      • Użytkownicy
                      • Grupy