Wniosek o odbanowanie na serwerze, xerden zbanowany przez Aiquit
-
Nick: xerden
Serial: F06ED479D93642FCCFC23331E1EF1953
UID: 2392
Nick admina: Aiquit
Powód zbanowania: bugowanie pieniedzy
Do kiedy jesteś zbanowany: 2026
Opis sytuacji: zbugowalem 13k na cysternach
Dowody:-
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Przepraszam za to, że bugowałem tą pracę - wiem, że był to mój błąd i jestem w stanie oddać zbugowaną kasę. Przysięgam, że nigdy więcej już niczego nie zbuguje, jeszcze raz przepraszam za swoje czyny. -
-
Cześć @xerden. Z racji, że Aiquit nie jest już członkiem administracji, przejmę po nim apelację.
Zweryfikowałem logi i kwota, która została pozyskana w nielegalny sposób, wynosi 12320€. Znam także okoliczności, które doprowadziły do tego, że byłeś w stanie robić to co robiłeś.
Natomiast, w twojej kartotece widnieje ban o "Próbę kupna majątku". Z racji, że nie widzę na twoim koncie żadnej apelacji o jego zdjęcie, przed podjęciem ostatecznej decyzji prosiłbym, abyś dokładniej wyjaśnił mi sytuację, za którą była ta kara nadana, abym miał pełen obraz na twoje poczynania na serwerze.
-
@Ditru proba kupna majatku to byl zart, napisalem do yeewa, ze kupie bliste za 20psc, a dostalem perma - ban zaraz po wytlumaczeniu zostal zdjety
-
@Ditru proba kupna majatku to byl zart, napisalem do yeewa, ze kupie bliste za 20psc, a dostalem perma - ban zaraz po wytlumaczeniu zostal zdjety
Jak ustosunkujesz się @xerden do tych wiadomości?: ( 23-05-2023 )
(97) |TUNER-LV|xerden >> (77) ****: ile psc za 155k majatku i jeszcze perka id 235
(97) |TUNER-LV|xerden >> (77) ****: na mta polska czarny handel
(97) |TUNER-LV|xerden >> (4) ****: 100 psc?Blisty na twoim koncie nie widzę i - o ile nic nie pominąłem - to jej nigdy nie miałeś. Natomiast wskazanego perenniala posiadasz.
-
@Ditru Jeśli jest to yeew - to tak, było to znowu dla żartów, kto by pisał do admina, aby kupić/sprzedać majątek? Perek nadal jest na moim koncie, poza tym, jest to dla mnie debilne, żeby kupować lub sprzedawać majątek w grze.
-
Na ten moment @xerden twoje konto wydaje się czyste, dlatego nie będę dalej ciągnąć tego tematu. Natomiast z uwagi na wiadomości które Ci przedstawiłem i poprzednią karę za podobne czyny, możesz spodziewać się, że twoje konto będzie regularnie weryfikowane pod kątem właśnie transakcji poza serwerem.
Na ten moment proponuję Ci taki warunek unbana:
- Od momentu zdjęcia bana masz 24 godziny na przelanie kwoty 20 000€ do dowolnego żebraka. Gdy to zrobisz, wstawisz potwierdzenie ( Najlepiej nagranie, minimum screenshot ) tutaj w apelacji. W przeciwnym razie otrzymasz permanentnego bana BMA.
Kwota 12 320€ jest oczywiście zwrotem nielegalnie uzyskanej kwoty. Natomiast pozostałe 7680€ jest karą, za świadome wykorzystywanie błędu i nauczką, aby na przyszłość nie popełniać tego samego lub podobnego czynu.
Czy zgadzasz się na taki warunek?
-
@Ditru tak, zgadzam sie
-
@xerden ban został zdjęty. Czekam do 04.06.2023, godz 18:00 na potwierdzenie przelania 20 000€ do żebraka poprzez nagranie/screenshot tutaj w apelacji. W razie gdybyś miał problemy ze znalezieniem go, odezwij się na DC: Ditru#3636
-
-
@xerden w takim razie sprawa została rozwiązana.
-
-