Wniosek o odbanowanie na serwerze, VectorDD zbanowany przez Ditru
-
Nick: VectorDD
Serial: EB0B1B096B00AF46EE9AA484D4DC7B52
UID:https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=3898
Nick admina: Ditru
Powód zbanowania: Zablokowany klawisz - omijanie systemu AntyAFK ( 3/3 )
Do kiedy jesteś zbanowany: 29.05.2023
Opis sytuacji: Powod dla ktorego mialem "Zablokowany klawisz" jest nastepujacy: Klawisz w mi sie zacial a z racji ze mialem odejsc od komputera na krotka chwile (15min) stwierdzilem ze naprawie to jak wroce bo przynajmniej mnie nie wyrzuci z gry. Przepraszam za to ze nie naprawilem tego natychmiastowo lub nie opuscilem gry. Odnosze tez wrazenie ze wiekszosc graczy nie ma co na mnie narzekac bo jestem raczej w miare przykladnym graczem.
Dowody: Brak
Link do poprzedniego podania: Brak
Coś od siebie: Mam nadzieje ze ban zostanie zdjety lub skrocony jak i z gory dziekuje za jaka kolwiek rekacje w tym temacie. -
Hej @Wolu. Nie mam teraz dostępu do komputera, aby upewnić się na nagraniu, dlatego proszę popraw mnie jeżeli się mylę.
Z tego co pamietam podczas całego zajścia miałeś wykupione premium. Dlatego moją propozycją jest to, że odbanuję Cię, a ty oddasz żebrakowi 300€ ( Premia za godzinę z premium ) i wstawisz potwierdzenie tego tutaj. Kwota w prawdzie skromna, ale uczciwa. A wierzę, że i tak sama kara nauczyła Cię tego, aby zadbać o rzeczy, o których wspominasz by nie dopuścić drugi raz do takiej sytuacji
-
Siema Dirtu dziękuje za podjęcie takiej decyzji nie zawiedziesz się na mnie 300€ zostanie wpłacone na biedaka po tym odrazu wyśle ss. Owszem miałem premium, ponieważ kupuje je zawsze, gdy gram aktywniej na serwerze. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam VectorDD
-
Spokojnie @Wolu, nic takiego się nie stało Doceniam bardzo twój entuzjazm i liczę, na to, że jak najdłużej będziesz cieszył się grą na serwerze, bez kolejnych takich wpadek
Ban zdjęty, czekam na potwierdzenie w tym temacie do 06.06.2023. Odezwij się w razie gdybyś miał problem ze znalezieniem żebraka do tego czasu
-
Witam, tutaj dowód wpłaty mam ndzieję że jest on wystarczający. Jeszcze raz dziękuje za podjęcie takiej decyzji i miłego dnia misiak ️
https://imgur.com/a/XLk79Gm -
Wszystko w porządku - w prawdzie nie było potrzeby, byś oddał aż taką kwotę, ale doceniam twoje starania i * odstukać * jeżeli kiedyś trafi Ci się kolejna kara ode mnie, na pewno wezmę to pod uwagę.
Również życzę miłego dnia i jak najprzyjemniejszej gry bez wpadek na serwerze
-
-