Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, koniczynkagameplay2013 ukarany przez |ASAMC|roger
-
Nick: koniczynkagameplay2013
Serial: 26972F958F357000AC6F4A45203A1D7
UID: https://forum.pylife-rpg.pl/user/koniczynkagameplay2013
Nick admina: |ASAMC|roger
Powód zawieszenia prawa jazdy: taran
Opis sytuacji: rzekomy celowy taran
Dowody: Niestety nie posiadam
Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1953/wniosek-o-odwieszenie-prawa-jazdy-koniczynkagameplay2013-ukarany-przez-asamc-roger
Coś od siebie: Witam ponownie wszystkich zgromadzonych, jak to mam w zwyczaju, chciałbym przywitać piękne Panie, oraz dżentelmenów, którzy mają okazję przeczytać moje słowa. W pierwszej kolejności chciałbym się odwołać do słów Sz.P. |ASAMC|roger z poprzedniej apelacji oraz zbyt obojętnego podejścia do sprawy, Pańska decyzja dalej pozostaję nieuzasadniona w żaden sposób, nie odwołał się Pan do większości mojej apelacji, sprowadzając sprawę do punktu, który jest dla Pana na rękę, z racji, że jestem obywatelem San Andreas, ciężko pracuje, odprowadzam podatki i żyję w tym pięknym aż po brzegi świecie - znam swoje prawa Panie |ASAMC|roger, to, że jest Pan wyżej postawioną person'ą - nie oznacza, że może Pan nadużywać swoich przywilejów, nie zamierzam puścić tej sytuacji płazem jako przykładny obywatel uniwersum San Andreas dla innych również graczy. Przechodząc do sedna sprawy, cytując Pańskie słowa z dnia 30.05.2023 roku, z godziny ok. 2 w nocy "Faktycznie, ciężko opanować pojazd jadąc po prostej drodze, gdzie w dodatku gracz stoi w miejscu głęboko w wyjeździe z posesji". Zwrócę się do Pana ponownie z wyrazami głębokiego szacunku, na który powiem Panu wprost, ciężko aktualnie mi się zebrać z racji mojego poirytowania oraz oburzenia Pańską wypowiedzią - naprawdę uważa Pan, że nawet na prostej drodze jesteśmy bezpieczni oraz, że nawet na tej wspomnianej prostej drodze nie czyha na nas niebezpieczeństwo? Że nawet w takich momentach nie można stracić na chwilę uwagi? Jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia błędy i traci chwile skupienia. Przeżyłem wiele pięknych lat na tym świecie i z własnego doświadczenia wiem, iż nawet w takich błahych momentach tragedia może stać się w każdej chwili, proszę zastanowić się nad tym chwilę - jak absurdalne są to słowa! Zdecydował również Pan, że odpowiednią karą za takie jednorazowe przewinienie i niezwłoczne przeproszenie gracza będzie odebranie prawa jazdy na niedorzeczne, abstrakcyjne 4 dni! Panie |ASAMC|roger, z pełnym szacunkiej do Pańskiej osoby jak wspominałem wyżej, lecz nie zgadzam się z tą karą, chciałbym aby przywołał Pan dowody na to, że kara (z którą wciąż się nie zgadzam) jest adekwatna do czynu, powołam się również na mojego przyjaciela - jedynego świadka w tej sprawie gracza KawIor, chciałbym aby on też wypowiedział się w tej sprawie, jest jedynym świadkiem zaistniałej kilka godzin temu sytuacji, jestem dojrzałą osobą i zrozumiałem swój błąd od razu po całej sytuacji, przeprosiłem poszkodowanego obywatela, jestem w stanie również uiścić rekompensatę skierowaną dla pokrzywdzonego jeśli będzie to konieczne - uznajmy to za moją propozycję innego zapłacenia za szkody wyrządzone na rzecz Pana kuriera, uważam, że obydwaj znaleźliśmy się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej godzinie, przypadki chodzą po ludziach Panie |ASAMC|roger, ja od mojej osoby mogę jedynie dodać, że czyn jaki popełniłem budzi we mnie skruchę, którą w tym momencie priorytetowymi dla mnie słowami wyrażam... Dochodząc do konkluzji, chciałbym aby w pierwszej kolejności Pan |ASAMC|roger uważniej przeczytał całą apelację, jeszcze raz spojrzał na całą sytuację wypoczętym okiem, przemyślał całą wczorajszą nieszczęśliwą sytuację i wydał ponownie werdykt, proszę również o wypowiedź mojego przyjaciela KawIor'a w tej sprawie, ponieważ jest On jedynym świadkiem w tej sprawię, proszę również o niezamykanie tematu od razu po Pańskiej wypowiedzi, jeśli miałbym jeszcze szansę się wypowiedzieć to chciałbym to zrobić w obecnym temacie, wszystkich, którzy mieli okazję to przeczytać, życzę miłego, niedawno pięknie rozpoczętego dnia, z poważaniem oraz wyrażami szacunku Koniczynkagameplay2013.
EDIT: wyrażę te słowa dużymi literami ponieważ są dla mnie również ważne, a więc, po ponownym lekkim zastanowieniu... - ABSTRACHUJĄC JESZCZE OD MOJEJ WYPOWIEDZI PROSIŁBYM RÓWNIEŻ W EWENTUALNOŚCI O WYPOWIEDŹ ORAZ ZAPOZNANIE SIĘ ZE SPRAWĄ INNEGO MODERATORA, PONIEWAŻ MAM LEKKIE WĄTPLIWOŚCI ODNOŚNIE KOMPETENCJI SZ.P. |ASAMC|roger. NA TYM STANOWISKU, z góry dziękuje. -
Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Doszły mnie słuchy, że zostałem wezwany do wypowiedzenia się w kwestii jednej nieprzyjemnej sytuacji jaka miała miejsce w mieście Los Santos w dniu 30.05.2023 koło godziny 2:00. Więc tak, jak najbardziej pamiętam tą sytuacje bardzo dobrze. Mój wspaniały przyjaciel @koniczynkagameplay2013 odebrał mnie z baru, w którym byłem ze swoim starym znajomym, wypiliśmy parę piwek, niestety skończyliśmy dość późno i żadna taksówka nie odbierała więc wtedy zadzwoniłem do @koniczynkagameplay2013 czy jest możliwość by mnie odebrał. Nim się obejrzałem za siebie ten wspaniały człowiek się zgodził, zebrał się z cieplutkiego łóżka i był w drodze po mnie. Po wejściu do jego samochodu czułem niesamowicie piękny zapach, był to zapach, który może kojarzyć się z latem, z miłością, wolnością a przede wszystkim z dużą ilością testosteronu. Były to perfumy Adidas Team Five Dezodorant spray 75ml. Przyjaciel mój pokazał mi ich flakonik, obaj byliśmy pod wielkim wrażeniem jak piękne są te perfumy. I właśnie podczas odkładania flakonika perfum do schowka, ni stąd ni zowąd zauważyliśmy czarno-zielonego busa, stojącego poprzek na chodniku. Niestety pod wpływem strachu i przerażenia gracz @koniczynkagameplay2013 stracił panowanie nad pojazdem i niefortunnie uderzył w samochód kuriera. Wystrzeliły poduszki, nam się nic nie stało,po upłynięciu paru chwil gdy opadły emocje chcieliśmy wysiąść z pojazdu aby sprawdzić czy Panu kurierowi nic się nie stało, jednakże nie zdążyliśmy gracz dostał już zakaz prowadzenia pojazdu po czym wyrzuciło go z fotela i został uderzony przez prawe drzwi co przyczyniło do śmierci gracza. Odnosząc sie do kary wnioskuję iż Szanowny Pan Roger źle przeanalizował i oszacował całą sytuacje dając graczowi @koniczynkagameplay2013 zakaz prowadzenia pojazdów na 4 dni. Rozumiemy, że jest Pan nowy w szeregach adminstracji i dopiero sie Pan uczy jednakżę nie mogą cierpieć na tym gracze. Na końcu chciałbym się jeszcze odnieść do tego jak opisał Pan miejscie, w którym był zaparkowany bus kuriera. Niestety tu również musze sie nie zgodzić, auto nie było zaparkowane w głąb chodnika tylko zajmowało 90% miejsca na chodniku co przyczyniło się do tej kolizji. Oczywisćie gracz @koniczynkagameplay2013 nie jest bez winy bo to On stracił panowanie nad pojazdem przez brak skupienia, jednakże Pan kurier parkując busa, który wystawał poza chodnik stworzył ogromne zagrożenie, w którym ucierpieliśmy ja, mój przyjaciel i Pan kurier.
z poważaniem kawIor.
-
Sz. P. @roger, oczekuję od Pana niezwłocznej interwencji w tej sprawię, powołując się na takie stanowisko rozwiązanie takiej sprawy powinno być dla Pana priorytetem, tym bardziej, że czuję się w tej sytuacji niesprawiedliwie ukarany, a moja kara wciąż jest na mnie nałożona - co uniemożliwia mi czerpania przyjemności z serwera i zabiera ogrom content'u. Chciałbym również napomknąć, że przy stwierdzeniu, że kara została niesłusznie nałożona, lub na zbyt długo (absurdalne 4 dni) będę ubiegał się o rekompensatę.
-
Odrzucam, odczekasz karę do końca.
-
-