Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, koniczynkagameplay2013 ukarany przez |ASAMC|roger
-
Nick: koniczynkagameplay2013
Serial: 26972F958F357000AC6F4A45203A1D7
UID: https://forum.pylife-rpg.pl/user/koniczynkagameplay2013
Nick admina: |ASAMC|roger
Powód zawieszenia prawa jazdy: taranowanie
Opis sytuacji: rzekomy celowy taran osoby pracującej na kurierze
Dowody: nie posiadam niestety
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: A więc tak... Witam wszystkim tutaj zgromadzonych, drogie piękne Panie, oraz płeć przeciwną, już nie piękną, lecz przystojną... Jeśli mam możliwość dodania czegoś od siebie, to z wielką chęcią wykorzystam ten dobrobyt, w pierwszej kolejności chciałbym opisać zaistniałą sytuację, odebrano mi prawo jazdy dn. 30.05.2023r. ok. godziny 1:00 w nocy z powodu rzekomego jak Sz.P. Moderator Roger uważa - celowego taranu, oczywiście nie zgodzę się z tą decyzją - już wyjaśniam dlaczego przy okazji dodatkowo i szczegółówo opisując sytuację, ok. godziny pierwszej podróżowałem z moim dobrym przyjacielem KawIorem przez piękne, otoczone gwiazdami i nocnym klimatem miasto Los Santos, jak to w zwyczaju mają dobrzy przyjaciele - zgadaliśmy się, ni stąd, ni zowąd na moim horyzoncie ukazał się ten wóz... przeklęty wóz osoby pracującej na kurierze, czułem się wtedy jakby czas wokół mnie bardzo spowolnił, wręcz nawet zatrzymał się, mimo mojej szybkiej reakcji w tym spowolnionym tempie nie udało mi się opanować mocy mojego pojazdu i straciłem nad nim panowanie, pojazd osoby poszkodowanej ze względu na wykonywaną pracę i okoliczności delikatnie wystawał na jezdnię, przez co jeszcze trudniej było mi uniknąć (mam wrażenie) nieuniknionego, po tym wszystkim przeprosiłem osobę, która pracowała, było widać, że nie odniosła poważniejszych obrażeń i jej pojazd dalej jest zdolny do jazdy, pomyślałem wtedy, że może warto byłoby uiścić jakąś rekompensatę dla osoby poszkodwanej, lecz w tym samym momencie odebrano mi prawo jazdy, umarłem i odnowiłem się w spawnie Los Santos, Sz. P. roger ignorował dużo moich wiadomości spychając mnie do utworzenia wątku w tym dziale i wyjaśnienie tej sprawy, stąd moja apelacja, pragnę również napomknąć, że moje ciężko zapracowane prawo jazdy zostało odebrane na absurdalnie długi okres czasu jakim są 4 dni, uważam, że to definitywne przegięcie patrząc na okoliczności sprawy, w tym przypadku zostałem potraktowany zbyt surowo. Chciałbym ubiegać się w tej chwili o natychmiastowy zwrot mojego prawa jazdy kat. B, mogę powołać się na świadka, który uczestniczył w całym zdarzeniu, jest nim mój przyjaciel KawIor, jeśli sprawa miałaby ujrzeć swoje roztrzygnięcię w wyższych instancjach, powołuję sie na mojego adwokata, to wszystko z mojej strony na dziś, życzę wszystkim miłego dnia, lub wieczoru (w zależności kiedy to Drodzy Państwo czytanie) liczę również na jak najszybszą intwerwencję w tej sprawię, pozdrawiam. Koniczynkagameplay2013. -
Faktycznie, ciężko opanować pojazd jadąc po prostej drodze, gdzie w dodatku gracz stoi w miejscu głęboko w wyjeździe z posesji. Kara zostaje.
-
-