Wniosek o odciszenie, |TUNER-LV|xerden wyciszony przez Aiquit
-
Nick: |TUNER-LV|xerden
Serial: F06ED479D93642FCCFC23331E1EF1953
UID: 2392
Nick admina: @Aiquit
Powód wyciszenia: brak szacunku do gracza
Opis sytuacji: Gracz mnie prowokował, zachowywał się co najmniej, jakby był moim bossem. Doprowadziło to do zwyzywania go przeze mnie, a skończyło się właśnie na mucie.
Dowody: https://imgur.com/a/3so7hE2
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Ostatniego mute'a miałem miesiąc temu, wiem, że to błahe tłumaczenie, ale postaram się być bardziej kulturalnym w stronę innych graczy, nawet jeśli mnie prowokują. -
@xerden
Ja Cię zgłosiłem i zasłużyłeś na to. Nie potrafisz zachować kultury wobec 2 osoby. Jeżeli uważasz, że wyzywanie 2 osoby jest w porządku to się grubo mylisz, zwróciłem Ci uwagę raz o zachowanie kultury, nie poskutkowało zgłosiłem reporta. Skoro nie potrafisz zachować minimum kultury do drugiej osoby nie powinieneś mieć w ogóle możliwości pisania. Nie mam 15 lat i nie chce mi się z nikim na serwerze wyzywać, wchodzę tam dla swojej przyjemności, a nie marnować czas na wyzywanie się z drugą osobą. -
@Gromaden Rozumiem Cię, lecz nie uważasz, że to przesada reportować kogoś za 1 "frajera"? Gorzej jakbym Cię wyzwał od kurew kilkunastokrotnie, ale nie, nazwałem cię frajerem i to 1 raz, a dostałem karę na 7 dni. Po drugie, jeśli prowokujesz to się nie dziw, że Cię nazwałem, tak jak nazwałem. Ode mnie to tyle, nie chce brnąć w dalszą dyskusję z człowiekiem takim jak ty.
-
@xerden
Zapoznaj sie ze znaczeniem słowa frajer. Po 2 tlumaczenie, że ja Cie sprowokowałem, jest śmieszne. Nie sprowokowałem Cię, tylko zwróciłem uwagę na kulturę, której nie masz wcale. -
@Gromaden Miałem nie brnąć, ale ktoś tu ma zakuty łeb i muszę to zrobić. Raczej nikt nie zwraca teraz uwagi na wyzwiska, leci jak chce, myślisz, że ktoś zwraca uwagę na znaczenie wyzwisk np. "kurwa" albo "cwel" - jeśli tak to się mylisz. Nawiązując do zwracania uwagi, kim ty jesteś, żeby zwracać mi uwagę XD? Nie rozumiem Ciebie, ani twojego toku myślenia.
-
Poczekaj cierpliwie na odpowiedź administratora, to nie jest offtopic.
-
Wydaje mi sie ze wystarczająco kare już odczekałeś. Apelacje przyjmuje.
-
-