Wniosek o odwieszenie licencji lotniczej, zeam ukarany przez Aiquit
-
Nick: zeam
Serial: FC998DD0BC0B48A3BC8AE09143DB2EE4
UID: 8052
Nick admina: Aiquit
Powód zawieszenia licencji lotniczej: tankowanie samolotem na stacji paliw
Opis sytuacji: Z uwagi na późną porę (około godziny 1:30), zdecydowałem się na lądowanie samolotem (Cropduster) w celu napełnienia zbiornika na stacji benzynowej, która nie była przeznaczona dla pojazdów lotniczych niedaleko zjazdu prowadzącego na most do San Fierro.
Dowody: -
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Chciałbym przeprosić za czyn, którego się dopuściłem. Późna godzina niekorzystnie wpłynęła na moją sytuację i chciałem jak najszybciej zdobyć ustalony wcześniej próg pieniężny. Zdaję sobie sprawę, że to nie usprawiedliwia mojego zachowania. Szczerze przepraszam za cały ten manewr. Od momentu incydentu głęboko zreflektowałem się nad swoimi czynami i zrozumiałem swój błąd. Obiecuję, że w przyszłości będę bardziej odpowiedzialny i ostrożny, dbając o bezpieczeństwo innych oraz przestrzegając wszystkich obowiązujących przepisów dotyczących prowadzenia pojazdów lotniczych. Jeżeli całkowite umorzenie wyroku nie będzie możliwe apelowałbym chociaż o jego skrócenie.Z wyrazami szacunku,
zeam -
Kare zdejmuje, następnym razem staraj sie być fair i tankuj na lotnisku. Miłego latania.
-
-