Wniosek o odbanowanie na serwerze, gimpsonfilmikguguguwno zbanowany przez Aiquit
-
Nick: gimpsonfilmikguguguwno
Serial: 0A769F132A6D50CCCC9C4752376EB7D1
UID 437
Nick admina: aiquit
Powód zbanowania: nie przyszedles tutaj grac
Opis sytuacji: no generalnie wyszly tiruwy. wbilem sobie na serwer, zaczalem odwalac jak mi wszystko zabrali to bugowalem animke, wywracalem tiry aby utrudniac graczom rozgrywke za co przepraszam
Dowody: !
Coś od siebie: przepraszam -
@veksu prosze o wypowiedź, ty byłeś przy wszystkich sytuacjach.
-
Hej, dobrze wiedziałeś ze nie mając prawka możesz dalej prowadzić tira, umyślnie wsiadałeś do niego po zabraniu prawka i taranowałeś, wtedy dostawałeś kicka, lecz to Ci nie pomagało ani trochę, wracałeś i pisałeś do mnie jakieś głupoty na pm. Potem wbiegałeś w tiry i bugowałeś animacje, aby utrudnić innym rozgrywkę. Nie ja banowałem więc nie mi oceniać czy należy Ci się unban, pozdrawiam.
-
@kusumi pozwolicie, ze się wypowiem ponieważ gracz gimpsonfilmikguguguwno również mi przeszkadzał jak pewnie całemu serwerowi, który zarabiał na tirach. Moim zdaniem jest to gracz, który będzie tu grać tylko po to aby uprzykrzać życie graczom. Jego zachowanie i tok pisania był na poziomie 14 latka, który przechodzi bunt. Zresztą sam nick jaki sobie na serwerze ustawił mówi dużo za siebie.
tutaj jeden przykład co ten gracz robił: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/19mizsR_hEVXJD/d1337HAk4KC8?invite=cr-MSxNR2IsMTgyMDgyODc4LA
Oczywiście to jest nic ponieważ gracz ten stał przed wyjazdem z magazynu tirów i specjalnie wszystkich taranował. Pozdrawiam
-
@kawIor dostałem już za to karę nie rozumiem czemu się w ogóle wypowiadasz (zabrali mi prawko)
-
poza tym napisaliście dosłownie wszystko do czego się przyznałem, nie będę już tego robić i tyle przeprosiłem.
-
@kawIor też nie rozumiem co ci nie pasuje w moim stylu pisania etc taki jestem i tyle, nick mam taki bo lubię gimpsona i nic do tego. + nie wiem czy wiesz ale mam 174h i nigdy przez tyle godzin nie robiłem takiego szajsu, miałem kary miałem, ale nie były tak uciążliwe jak te z aktualnej sytuacji.
-
Czas kary skracam do 14 dni, jeżeli podobna sytuacja sie powtórzy to w takim razie bedziemy musieli sie chyba pożegnać na dłużej.
-
-