Wniosek o odbanowanie na serwerze, Archonek1337 zbanowany przez Aiquit
-
Przed banem od administratora dostałeś kilka warnów i kicka ode mnie, więc zostałeś już wcześniej poinformowany o karalności takiego czynu.
-
@LouisRossi tak używałem antyafka i wiem że to była głupota , nie regowałem bo w 90% czasu nie patrzałem na kompa a jak widziałem że dostałem kicka to wbijałem i od nowa , jak bym dostał kicka o treści np ostatni warn przed banem dało by mi to do myślenia , teraz wiem że to było głupie i było nie fer w stosunku do innych i bardzo bym prosił o 2 i ostatnią szanse nie zrobie tego nigdy
-
@Rivia niestety nie dostałem nigdzie informacij ani co za to grozi . Chodzi o to że może i to pisałes i dawałeś warny ale ja tego nie widziałem , dlatego też nie wiedziałem że dostane bana
-
To, że dostałeś Warna oraz kicka jest już samo w sobie ostrzeżeniem które przechodzi w stronę bana który po wielu próbach powstrzymywania Ciebie otrzymałeś.
Trzeba pomyśleć, skoro dostajesz kicka za to - jest to nielegalne.
-
@LouisRossi no nie pomyślalem moja wina, może @Aiquit da mi ostatnią szanse , chce tylko przypomnieć że nigdy nie byłem za nic karany
-
Finalna decyzja należy do Aiquita, ja swoje 5 groszy już dorzuciłem.
-
Ten post został usunięty!
-
Zostaniesz odbanowany jak zwrócisz na moje konto kwote 4.000 euro, ta kwota wynika z czasu który nabijałeś na anty-afku. W dodatku jeżeli taka sytuacja sie powtórzy że będziesz omijał anty-afka, nie masz powrotu na serwer.
Zgadzasz sie?
-
@Aiquit zgadzam się
-
Zostałeś odbanowany, zapraszam i mam nadzieje że zastosujesz sie do wszystkich warunków unbana inaczej niestety znowu będę musiał Cie ukarać.
-
-