Wniosek o odbanowanie na serwerze, PonczochyBabuni zbanowany przez Aiquit
-
Nick: PonczochyBabuni
Serial: 503B74DAF58FAE95571D0BF86309AFA2
UID: 128
Nick admina: Aiquit
Powód zbanowania: omijanie systemu anty-afk podczas wyboru spawnu
Opis sytuacji: Witam serdecznie, sytuacja wyglądała tak że wbiłem na serwer po południu bo chciałem powbijać kilometry na taxo, zalogowałem się i podczas wybierania spawnu dostałem ważny telefon i musiałem odejść od komputera i jechać na firme, nie zdawałem sobie sprawy że nie dostane kicka po 10 minutach tak jak to jest po wybraniu spawnu. Przepraszam za swoje zachowanie lecz nie było one świadome.
Dowody: Na swoją obronę mogę dodać że sprawdzałem logi i nie dostawałem premii z golda i premium, więc jedyny przywilej "omijania anty-afk" są dodatkowe godziny. jeśli jest możliwość proszę mi cofnąć dzisiejsze godziny jeśli wogóle się dodały. Chce dodać że wcześniej nie miałem kar za takie przewinieniaPozdrawiam
PonczochyBabuni -
-
Nie podbijaj sobie apelacji + oznaczanie nie przyśpiesza rozpatrzenia apelacji.
Dodatkowo chciałbym dodac, ze juz kiedys dostales ode mnie ostrzezenie za podobna rzecz,
wiec osoboscie prosilbym Cie o szczerosc w apelacji.
-
@LouisRossi Nie podbijam apelacji, oznaczam administratora żeby nie czekać na odzew tydzień czasu jak przy innych moim wpisach było.
Co do Twojego ostrzeżenia, to nie pamietam żeby takowe miało miejsce, jak już napisałeś mi na pm i to tyle, wiec czytaj ze zrozumieniem i tak jak pisałem w apelacji żadnych KAR związanych za omijanie antyafk nie mialem.
Proszę o rozpatrzenie apelacji przez Aiquita, bez zbędnych komentarzy juniorków w tej sprawie.
-
Anty-afk został zaaktualizowany, po wstępnej weryfikacji jest to twoja druga taka sytuacja ale z powodu że system został poprawiony i nie czerpałeś z tego większych korzyści niż nabijanie godzin, zostajesz odbanowany.
-
-