Prośba o odciszenie
-
Nick: misiak_uwusny
Serial: 866042B1EA7427C4F8DFE94691E384A2
UID: 4070
Nick admina: [ASAPD]AjoN;fg
Powód wyciszenia: CBK w strone gracza
Opis sytuacji: Przyjechałem na mechanika ls był tam jakis gold i spytalem czy mi pomaluje fure na rgb na wybrane znaczki koloru on sie zgodzil ale nie umial to wyszedl z serwer bez poinformowania. Poszedłem do drugiego pracownika a ten powiedział ze mi nie pomaluje bo nie ma czasu i szedl z sluzby jak zobaczyl ze sobie pojechalem to wszedł spowrotem na sluzbe ale nie chcial mi pomalowac to sie zdenerwowalem i zwyzywalem go bo mi mowil ze w sf sie da tez rgb robic a tam sie nie da.
Dowody: dalbym ss ale mnie kuzwa kickneliscie
Link do poprzedniego podania: nie pisalem
Coś od siebie: dajcie mi tego unmuta bo z mutem sie nie da grac a ja go zwyzywalem tylko dlatego ze jest idiotą i nie chcial miz robic koloru a jest mechanikiem. -
-
Witam, gracz stojący na tune nie ma obowiązku zejść ze swojego stanowiska aby pomalować Ci pojazd, jest to zupełnie inne stanowisko. Wystarczyło zapytać, czy mógłby Ci pomalować pojazd, zamiast zacząć go obrażać ponieważ odmówił Ci pomalowania auta.
Za swoje chamskie zachowanie w kierunku gracza oraz późniejsze wyzwiska administracji, karę odczekasz w całości. Mam nadzieje, że czegoś Cię to nauczy.
PS. Na przyszłość, zapoznaj się dokładnie z wzorem apelacji.
Zamykam i odrzucam.
-
-