Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Apelacje od kar
  3. Archiwum apelacji
  4. Wniosek o odwieszenie prawa jazdy

Wniosek o odwieszenie prawa jazdy

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum apelacji
3 Posty 2 Uczestników 30 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • I Niedostępny
    I Niedostępny
    IchChill
    napisał ostatnio edytowany przez IchChill

Nick: misiek_uwusny
    Serial: 866042B1EA7427C4F8DFE94691E384A2
    UID: 4070
    Nick admina: [ASAMC]Ditru
    Powód zawieszenia prawa jazdy: celowy taran
    Opis sytuacji: gdy byłem na mechaniku to 2 mechaniki nie chcialy mi dac opony napisalem reporta admin powiedzial ze musze jechac na innego mechanika to rozjechalem tego mechanika i dal mi prawko.
    Dowody: dalbym ss ale za duzo wazy
    Link do poprzedniego podania: nie pislaem
    Coś od siebie: nie polecam Pa$iek i Siudutowsky bo nie chca ani naprawic ani pomalowac ani dac opony chamy jedne.

I DitruD 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
    0
    • I Niedostępny
      I Niedostępny
      IchChill
      odpowiedział IchChill o ostatnio edytowany przez

@IchChill @Ditru

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • DitruD Niedostępny
        DitruD Niedostępny
        Ditru
        odpowiedział IchChill o ostatnio edytowany przez Ditru

Twoje zachowanie @IchChill dzisiaj na serwerze było bardzo niewłaściwe. Najpierw zostałeś ukarany za CBK w stronę innego gracza - konkretnie mechanika o którym piszesz. I chociaż nie jest to dobre zachowanie, to nie dziwię mu się że nie chciał Cię obsłużyć po tym w jaki sposób go potraktowałeś - a ja, z uwagi na to, że żaden regulamin nie zakazuje odmowy wykonania usługi przez mechanika, nie mogę w żaden sposób wywrzeć na nim, aby naprawił Ci twój pojazd - dlatego zostałeś odesłany do innego warsztatu.

Po całej sytuacji, gdzie na spokojnie Ci wyjaśniłem to co napisałem wyżej, rozjechałeś w nerwach gracza na moich oczach, za co zostałeś ukarany. Następnie wysłałeś 3 wulgarne reporty, w których bezpośredni sposób obraziłeś mnie.

W ten sposób, oraz nazywając ów mechaników "chamami" w apelacji, pomimo otrzymanej już kary za wyzywanie innych graczy, udowadniasz, że nie okazujesz żadnej skruchy odnośnie otrzymanych kar, dlatego apelację odrzucam.

Daję Ci jednak szansę na przemyślenie swojego zachowania. Jeżeli napiszesz szczerą apelację, w której wyjaśnisz całą sytuacje i faktycznie okażesz skruchę, będę mógł przemyśleć zdjęcie/skrócenie kary - nie masz żadnego "cooldownu" na napisanie jej.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
        • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Apelacje od kar dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
        • Pierwszy post
          Ostatni post
        0
        • Kategorie
        • Ostatnie
        • Tagi
        • Popularne
        • Użytkownicy
        • Grupy