Wniosek o odbanowanie na serwerze, PiereeDoll zbanowany przez Aiquit
-
@Aiquit Nie rozumiem jakie to ma znaczenie, znaliśmy się na długo przed powstaniem tej edycji serwera.
-
Dosyć duże, jak długo go "znasz"?
-
@Aiquit przynajmniej kilka lat
-
Znacie sie przez internet czy w realnym życiu?
-
@Aiquit irl
-
O to ciekawe, pewnie jeszcze zaraz mi napiszesz że to twój współlokator, tak?
-
-
W takim razie wytłumacz mi dlaczego logujecie sie na swoje "własne konta" z tego samego adresu IP?
-
@Aiquit Z powodu problemów zdrowotnych wróciłem z za granicy do "Las Venturas", gdzie zatrzymałem się na kilka tygodni u wymienionej wyżej osoby. Dalej nie rozumiem w czym jest problem?
Nie mam zamiaru się obszerniej tłumaczyć z prywatnych spraw. Szczególnie, że nie został złamany żaden z regulaminów rozgrywki.
-
W takim razie jak nie chcesz współpracować aby otrzymać unbana to apelacje odrzucam, jakbym chociaż zadawał jakieś bardzo niewygodne tobie pytania to możesz czuć sie oburzony. Nagle trzy osoby(w tym samym obrębie czasowym) z tej samej organizacji dostają przelewy od swoich "współlokatorów" z którymi mieszkają. Dziwne też jest to że ta trójka "współlokatorów" loguje sie z systemu operacyjnego Linux na serwer aby spędzać czas ze swoimi przyjaciółmi, wydaje mi sie ze jest milion lepszych sposobów na zabicie czasu po dniu roboty niż siedzenie ze współlokatorem w gierce przez to że on w nią gra(znajdą sie też tacy) ale nie w takim przypadku, gdzie robi to trójka osób z tej samej organizacji a nie jedna. W końcu zaczniecie mówić prawde albo pożegnacie sie z grą na serwerze.
-
-