Zmiana hasła do konta.
-
Uszanowanko.
Przy starcie serwera utworzyłem konto o nicku, jakiego używam na forum, tj. VukoDrakkainen.
Niestety: musiałem sknocić przy ustawianiu hasła do konta, bo te, które zapamiętałem, nie pasuje.
Założyłem drugie na nick Vuko i tak sobie gram.
Nie zależy mi na samym koncie (różnica w PID jest marginalna - konto pierwsze ma PID 933, obecne 959), przegrałem na nim do NT nie więcej, jak osiem minut. Zależy mi jednak na nicku, który ma obecnie tamto konto.
Stąd gorąca prośba o podesłanie na PW hasła do założonego wcześniej konta lub opcji jego zmiany.Mój serial: 6DCDB66C63E7559734E29AA68F2AB124
Dorzucam też zdjęcie (tak, wiem, mega zaawansowana opcja robienia SSów, ale podczas startu serwera licytowaliśmy się z bratem, któremu z nas uda się pierwszemu wbić, a że akurat udało się mnie, to uchwyciłem ten moment na telefonie i cisnąłem sobie z niego bekę na Signalu ).
Zdjęcie przepuszczone przez Signala, więc brakuje metadanych (części metadanych w każdym razie). W razie potrzeby z radością udostępnię administracji oryginalne zdjęcie.Z góry dziękuję i uszanowanko.
-
-
@VukoDrakkainen witaj, sprawa wciąż aktualna? Bo widzę, że masz trzy konta na tym serialu.
-
@divadsn Aktualna.
Trzy konta? Ciekawe, bo moje są dwa. Młodszy brat, którego gościłem jakiś czas temu, założył sobie konto, z tym że nie na tym samym komputerze. Jedynie IP powinno się zgadzać, but who cares. Możliwe, że logował się również tego komputera, ciężko stwierdzić, dawno to było. -
@VukoDrakkainen Czyli stare konto przywrócić, a nowe zamknąć?
-
@divadsn
Prośba, aby konto o UID 933 zamknąć.
Zostawmy konto o UID 959.Jak pisałem powyżej - zależy mi na nicku, nie na koncie. W końcu na tym o UID 933 wg panelu mam przegrane całe 5 minut.
-
@VukoDrakkainen Sprawa została rozwiązana? Co z tymi kontami w końcu? Nie wyszukuje mi ich w panelu.
-
@Vertan Tak, jak najbardziej. Wybaczcie, ale zapomniałem o tym wspomnieć.
Ślicznie dziękuję za pomoc.
-
@VukoDrakkainen cieszę się że sprawa została rozwiązana, w takim razie zamykam i życzę miłej gry.
-
-