Wniosek o odbanowanie na serwerze, tgsirk.tj zbanowany przez Aiquit
-
Nick: tgsirk.tj
Serial:F47B5869F9F8EBA85E5A817725575A33
UID: 2023Nick admina: Aiquit
Powód zbanowania: wyjasnij dlaczego otrzymales przelew od bota do nabijania hajsu z gold/premium
Opis sytuacji: Pożyczyliśmy pieniądze graczowi Riddic na sultana, łącznie ja 35k i pieree 39k (nie jestem teraz pewien dokładnych kwot, jak się upewnię to zedytuje). Pieree będzie miał czas dopiero w weekend, Riddic nie był pewien czy się z nim złapie wiec mi dal wszystko, żebym przekazał mu (logów nie ma, bo dogadane na ts3 wszystko zostało).
Dowody: wszystkie dane z przelewów macie
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: W pełni rozumiem waszą obawę o bezpieczeństwo serwera czy uczciwość graczy, ale w tym przypadku Pieree akurat jest prawdziwą osobą. Jego zdanie ogólnie było takie, że może z nami grać, ale nie będzie pracował w gta-sa bo to jest w jego opinii przesadą - tak więc prawdopodobnie jego jedyne pieniądze pochodziły z golda/premium, od tego tygodnia wrócił do pracy, wiec ma znacznie mniej czasu, jak uda mi się z nim skontaktować to poproszę go, żeby też apelacje napisał.
Serio, jeżeli te 40k jest problemem to mogę oddać je np. Administracji na prowadzenie eventów, a Piereeowi zwrócić pieniądze z mojej kieszeni.
-
@tgsirk karę nałożył Aiquit - zaktualizuj o tym informacje w tytule apelacji
-
Stwierdzam że urzekła mnie ta historia, jak zaczniesz mówić prawde to wezmę sie za ta sprawe poważnie.
-
-