Auto z komisu Huntley
-
Nick: MistakesXXL*KIH
Serial: 17A0BF03F090F5A86202ECA188152653
Opis Problemu: Zamówiłem Huntleya w Komisie, ale przez problemy techniczne nie byłem w stanie opłacić komisu przez co straciłem możliwość odbioru auta oraz postępu jego produkcji. Auto widnieje ze jest w trakcje produkowania. Co w takim razie? Pozdrawiam. -
-
@LouisRossi w Fabryce jest produkcja auta o numerze 606, ponizej screen ktory poświadczy że auto było zamówione przeze mnie. Czekam na podsunięcie rozwiązania.
-
@MistakesXXL komis nadal masz czy utraciłeś?
-
@divadsn no właśnie utraciłem i teraz pytanie zeby go odebrac to musze miec znowu komis?
-
@divadsn i co? Jakieś rozwiązanie bedzie?
-
@MistakesXXL
@yeew
@XeN
Pomoze któryś z Panów? -
Chciałbym serdecznie podziękować administracji za trud włożony aby mi pomoc. Z taką pomocą serwer będzie kwitł jak kwiatuszek bez wody i słońca. Brawo za wsparcie i za angaż w to co robicie.
-
@MistakesXXL Pojazd zostanie Ci przywrócony, musisz zapłacić 90% tak jak przy odbiorze pojazdu z fabryki, miej sumę w swoim prywatnym bankomacie i daj mi znać pod postem. Przepraszamy za tak długi okres oczekiwania.
-
@MistakesXXL jak wygląda sytuacja?
-
@MistakesXXL gotówka została zabrana z konta (90% kwoty) - tak jak się umawialiśmy, a pojazd ID: 6520 czeka na Ciebie w przechowalni. Na przyszłość proszę, abyś odbierał swoje pojazdy za nim utracisz swój biznes. Przepraszamy za tak długi okres oczekiwania na rozwiązanie problemu.
-
-