Wniosek o odwieszenie prawa jazdy Mi_chal*Jumper ukarany przez Ciastek15
-
Nick: Mi_chal*Jumper
Serial: 938CF8FB31FD8BC0A5FF7C53544F6953
UID: 4988
Nick admina: @Ciastek15
Powód zawieszenia prawa jazdy: zajezdzanie drogi, utrudnianie pracy holownikowi
Opis sytuacji: Kupiłem perka i sprzedałem graczowi taniej, żeby miał na start i ktoś je zwodował w między czasie kiedy stało koło cygana i w drodze do przecho spotkaliśmy holownik, które je holował i pisałem i chciałem tylko, żeby się zatrzymał, ale nie chciał to zajechałem mu droge a gracz wziął w między czasie swoje auto.
Dowody:
Link do poprzedniego podania:
Coś od siebie: Nie uważam, że jakoś mocno tym zaszkodziłem graczowi, aczkolwiek wiem, że nie powinienem tak robić i bardzo przepraszam, mogę oddać graczowi pieniądze, które na tym stracił.
Bardzo prosiłbym o oddanie prawka, bo chciałbym sobie pojeździć na taxo, a nie odwalałem i nie byłem jakoś karany na serwerze.
Jeszcze raz przepraszam i proszę o odwieszenie prawka. -
Witam, co prawda nie zostałem bezpośrednio uwzględniony w tym temacie, ale to ja byłem graczem, którego staranowałeś ;). Pozbawiłeś mnie 1 repki, niby mało ale auta respią się co 20 minut, a chcąc wbić 100 reputacji jest to pewien problem. Nie chcę żadnych pieniędzy i w sumie nie mam ci niczego za złe.
-
Pamiętaj, że gracz holujący pojazd wykonuje swoją pracę i nie należy mu jej utrudniać. Mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy. Karę zdejmuje.
-
-