Nie mogę się odrodzić po śmierci
-
@Tosiek Hej, najprostszy sposób - reinstall MTA.
Wgrywałeś coś może ostatnio? Daj znać -
@LouisRossi Niedawno w sumie miałem shadery i usunąłem je, ale nie sądziłem że mogło to mieć wpływ. Spróbuję reinstall i dam znać czy problem dalej występuje
-
Niestety reinstall i MTA i GTA nie pomógł, dalej występuje ten sam problem
-
@Tosiek usuń pliki serwerowe i dołącz na serwer ponownie, być może jest problem z którymś z nich i nie czyta eventu onplayerwasted.
-
@pan_Samochodzik przy reinstallu mta usunely sie wszystkie pliki i przed chwila pobierałem je od nowa
-
@Tosiek a spróbuj ręcznie usunąć ścieżkę MTA San Andreas\mods\deathmatch\resources, a nuż pomoże
-
@pan_Samochodzik zrobione i niestety dalej nie moge się odrodzić
-
@Tosiek nie pozostaje nic innego jak kontynuacja metody prób i błędów. Usunięcie wszelkich rejestrów dotyczących MTA, przeinstalowanie gry samej w sobie na czysto, nic innego już nie przychodzi mi do głowy. Nie mogę znaleźć troubleshootingu na coś takiego w sieci, najwyraźniej dotąd nikt nie spotkał się z problemem respawnowania w MTA.
Możesz też spróbować odpalić grę w fullscreenie, może głupie, ale jest szansa, że w którymś momencie po śmierci gra przechodzi w jakiś stan zawieszenia (coś w stylu pauzowania gry w SAMP).Lokalizację rejestrów znajdziesz tutaj: https://forum.multitheftauto.com/topic/34835-gta-sa-and-mtasa-installation-directory/
-
Update: Znalazłem przyczynę i rozwiązanie. Problemem jest model 6 w przebieralni, ponieważ gdy zakupiłem golda (6 dni temu) pojechalem od razu do przebieralni i zmienilem skin na CJ zeby uzyc /cj, ale zamiast modelu 0 wzialem 6 ktory ewidentnie jest zbugowany. Ale przed chwila po zmianie skina na jakikolwiek inny wszystko wróciło do normy i respie sie normalnie, więc polecam coś zrobić z tym modelem. Wielkie dzięki za chęci w pomocy dla osób wyżej. Z farcikiem.
-
Problem rozwiązany, zamykam.
-
-