Wniosek o odciszenie, rzulty wyciszony przez divadsn
-
Nick: rzulty
Serial: D1F151E910B0722F672405F20BF14DB4
UID: 6682
Nick admina: divadsn
Powód wyciszenia:
➜ 1. Wyciszenie na czacie - Prowokacje gracza udostępnianiem danych osobowych - divadsn.
Opis sytuacji: nie wiem o co chodzi panu adminowi
Dowody: jakie dowody, logi macie ok
Link do poprzedniego podania: ---
Coś od siebie: nie wiem o co ci chodzi, zadnych danych nie udostepniłem prosze o unmute, mozesz nadmienić co wzbudziło w tobie te emocje i danie mi muta -
@rzulty witam, mute nie nadałem bez powodu. Gracz @imFastek zgłosił mi o 6 rano, że mimo skargi na ciebie i ostrzeżenia od administracji dalej używasz danych osobowych gracza prowokując go na czacie premium. Sprawdziłem logi i faktycznie takie wiadomości zostały przez ciebie napisane, więc w celu prewencyjnym nadałem tobie karę na dzień w celu weryfikacji reszty oskarżeń.
Wiadomości konkretnych nie będę tu podawał, bo składając te w całość mógłby ktoś domyślić się jaki jest adres zamieszkania.
Dodatkowo od momentu nadania tobie kary nękasz innych w administracji spamujac w raportach o odciszenie czy rozpatrzenie tej apelacji.
-
@divadsn witam, nikogo nie nekam tylko zadaje proste pytania za ktore dostaje kicki, ja inaczej odbierałem moje wiadomosci nie jako prowokacje ale okej, karę odczekam polubownie...
-
@divadsn a i pytanko, skad masz pewnosc ze to jego adres? przeciez musialby ci go podac a nie wydaje mi sie ze podawał adres do kazdego administratora na discordzie o 6 rano :// + za takie pisanie nie powinno byc jakiejkolwiek kary gdyz nikt sie nie domysli o co chodzi
-
@rzulty Nie domyśli... Ciekawe...
-
@imFastek "lepiej nisko chowaj łeb, strzelamy jak karabiny" teskt piosenki xd vkie - my kontra oni
nuciłem sobie piosenke -
@rzulty To nie to
-
@rzulty napisał w Wniosek o odciszenie, rzulty wyciszony przez divadsn:
a i pytanko, skad masz pewnosc ze to jego adres? przeciez musialby ci go podac a nie wydaje mi sie ze podawał adres do kazdego administratora na discordzie o 6 rano ://
Nie musimy niczego weryfikować, jeśli pojawiają się groźby ujawnienia danych. Nie jesteśmy upoważnieni w żaden sposób do weryfikacji takich danych osobowych - mamy prawo zakładać, że skoro grozisz ujawnieniem to możesz być w ich posiadaniu.
-
-