Wniosek o odbanowanie za serwerze, Darek zbanowany przez yeew
-
Nick: Darek
Nick admina: yeew
Powód zbanowania: Anty AFK XD
Krótki opis sytuacji: Gotując sobie na parze warzywa z piersią z kurczaka zamoczonym w jajku z olejem z winogron oraz ziemniaczkami dostałem bana gdzies około godziny 17-18.
Dowody: mogę wysłać zdjęcie mojej bezprzewodowej klawiatury
Coś od siebie: Sprawa wygląda tak przez jakiś czas pogrywałem sobie na serwerze po czym jak każdy poczciwy janusz zabrałem z sobą do kuchni klawiaturę bezprzewodową żeby nie wywalało mi serwera oglądałem przez chwilę film po czym poszedłem gotować i ciągle miałem przy sobie klawiaturę i naciskałem klawisz gdy skończyłem gotować poszedłem zobaczyć czy nie wywaliło mnie z serwera i na początku myślałem że klawiatura mi się odłączyła jak byłem w kuchni i że to zwykły kick nawet nie sprawdzałem co tam pisało i dopiero jak drugi raz próbowałem wejść moim oczom okazał się ban.
Robiłem już tak pare razy i nie było problemów więc się dziwię że teraz on jest.
Rozumiem też postawę admina który wykonał na mnie wyrok lecz myślę że nic złego nie zrobiłem jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. Jeżeli potrzebujecie więcej informacji to chętnie je udzielę.PS. sprawdziłem teraz czy jakiś program do wciskania klawiszy działa i od razu wywala z serwera więc też nie wiem w jaki sposób miałbym to robić.
-
-
Daję ci ostatnią szansę, karę zdejmuję.
-
-