Wniosek o odbanowanie na serwerze, WujaS zbanowany przez Aiquit
-
Nick: WujaS
Serial: BCBE51EEB0785DCD279207880FD096E3
UID: 436
Nick admina: Aiquit
Powód zbanowania: auto bez kolizji
Opis sytuacji: zbugowałem sie w ścianie przez podmianke, wpadłem pod mape i pojawiłem sie ulice dalej, nikomu poza sobą żadnej szkody nie wyrządziłem
Dowody: Na dowód moge zamieścić screen z gta parking, że podmianke usuwam skoro jest zabroniona.
Link do poprzedniego podania:
Coś od siebie: Fakt jest taki, że wgrałem podmianke z ograniczoną kolizją bo przez to bydło z taxi nie da sie jeździć normalnie, taranowanie jest karane rzadko kiedy a skład ekipy jest zbyt mały pod taką liczbę graczy. Chciałem być mądrzejszy od innych i chociaż w jakimś stopniu ograniczyć sobie psucie auta choć teraz wiem, że to nie było zbyt mądre i trzeba było kupić auto, które się taniej naprawia. Dodam od siebie, że na tą chwile podmianka została usunięta z dysku i więcej nie wróci do mojego GTA. Wyrażam skruchę i przepraszam za zaistniałą sytuacje. Gram na PYLu od października 2013r i nie chciałbym tracić rozgrywki z znajomymi przez jeden błąd -
@WujaS nagraj film i wyślij w tym temacie jak wjeżdżasz czystym Stratum'em w ściane i auto sie normalnie niszczy, wtedy pomyśle nad skróceniem kary.
-
-
Kare skracam do czterech dni, wydaje mi sie że tydzien to idealna ilość na to abyś przemyślał swój błąd który popełniłeś. Jeżeli sytuacja sie powtórzy i znowu wgrasz pojazd bez kolizji, to niestety będziesz zbanowany permanentnie bez możliwości apelacji. Apelacja została przyjetą.
-
-