Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, Amiczek ukarany przez Pawelek
-
Nick: Amiczek
Serial: DA59BAE8FB9DE7778D53DE1A833EB844
UID: 3470
Nick admina: Pawelek
Powód zawieszenia prawa jazdy: Celowe taranowanie gracza
Opis sytuacji: faktycznie, uderzyłem w gracza, lecz było to w tym samym czasie gdy były licytacje komisów i lagi były odczuwalne, nawet nie zauważyłem, że gracz oberwał.
Dowody: brak
Link do poprzedniego podania:
Coś od siebie: Przepraszam gracza o nicku SzamaN, mogę zwrócic bez problemu za szkody, nie widziałem, że gracz oberwał. -
W trakcie ostatniej rozgrywki, niestety doszło do incydentu, w wyniku którego mój pojazd został celowo staranowany przez Twoje auto. W związku z tym, moja prośba dotyczy rekompensaty szkód, jakie w wyniku tego zdarzenia poniosłem.
Chciałbym podkreślić, że z mojego punktu widzenia, nie było opóźnień na serwerze, a incydent miał miejsce już 15 minut po zakończeniu licytacji. Ponadto, miałeś chwilę na reakcję i uniknięcie zderzenia, bądź przynajmniej zatrzymanie swojego pojazdu po kolizji. Mimo prób uniknięcia zderzenia, Twoje auto idealnie we mnie wjechało, co doprowadziło do uszkodzenia mojego pojazdu i niestety spowodowało wydatki z mojej strony na paliwo oraz naprawę.
Zwracam się z prośbą o spłatę kwoty w wysokości 1000 eur, co uważam za adekwatną rekompensatę za zmarnowany czas na naprawę pojazdu, wydatki na paliwo oraz nerwy, jakie poczułem w związku z całym zdarzeniem. Wierzę, że ta kwota może być dla Ciebie radykalna, ale jestem przekonany, że zrozumiesz, jak ważne jest nauczenie się unikania celowych zderzeń na drodze.
Proszę o odpowiedź w tej sprawie, w której wyrażysz swoją gotowość do uregulowania kwoty oraz jeśli Administracja się zgodzi do złagodzenia ci kary, abyś mógł spłacić kwotę która oczekuje.
-
-
-