Wniosek o odbanowanie na serwerze, |KOMIS|Ksyz.fin zbanowany przez yeew
-
Nick: |KOMIS|Ksyz.fin
Serial: E018F21A0C5ACC824A315B1ECD033143
UID: 512
Nick admina: yeew
Powód zbanowania: Ujawnienie cen pojazdów w fabryce (patrz regulamin komisów pkt 1.3)
Opis sytuacji: Wysłałem screen z cenami z komisu i wstawiłem na swój discord poświęcony zamówieniom pojazdów.
Dowody: Jako dowód mogę wstawić tylko screena, jak wygląda u mnie strona gdy próbuję wejść. https://i.imgur.com/9CHEEQB.png
Link do poprzedniego podania: brak
Coś od siebie: Sytuacja bardzo dziwna, po wygraniu komisu postanowiłem zrobić discord na którym będzie można szybciej zamawiać u mnie auta. Zrobiłem pod-kanał "Lista produkcyjna" tak aby ludzie mogli zobaczyć realnie ile aut będzie dostępnych w moim komisie. Okazuje się, że jest to wbrew regulaminowi, problem jednak jest taki, że ze względu na IP zza granicy nie mogę wejść na forum bez VPN'a i nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak regulamin komisów. Po prostu fizycznie nie miałem dostępu do tego, o zaakceptowanie mojego adresu IP pisałem już 4 razy i nadal nie zostało to zrobione. W grze też nikt nie informował, że komisy obrane są jakimś regulaminem, w znaczniku 'i" zaraz obok komisu też nic nie było, więc ja fizycznie nie mogłem wiedzieć i naprawdę zrobiłem to nieświadomie. Nie wiem co mogę od siebie jeszcze dodać, przykra sytuacja mówiąc szczerze, ale liczę na zdjęcie blokady i teraz mam już cały regulamin zescreenowany tak, aby nawet bez VPN'a móc go egzekwować. Przepraszam za sytuacje. -
@Ksyz-fin-0 brachu, komis i tak przepadl z tego co mi wiadomo
-
@Ksyz-fin-0 zdejmuję bana, pamiętaj na przyszłość gdzie wrzucasz screeny, bo niestety ktoś rozesłał to dalej na publicznym czacie.
-
-