Wniosek o odbanowanie na serwerze, youngspe42 zbanowany przez XeN
-
Nick: youngspe42
Serial: 32F5EAFB7267DAB5B409C45C46CA2A53
Nick admina: XeN
Powód zbanowania: Bugowanie
Opis sytuacji: ciężko mi stwierdzić, ponieważ dostałem bana o godzinie 18:14, a nie byłem na serwerze aktywny na pewno od godziny 17:20
Dowody: nie posiadam, ponieważ ostatnia aktywność przeze mnie wykonywana to zakończenie pracy na L1
Coś od siebie: Szczerze mówiąc, powód jest absurdalny, ponieważ nigdy na żadnym serwerze MTA, nic nie bugowałem. Również dziwne jest to, że dostałem bana prawie godzinę po mojej ostatniej aktywności na serwerze. Chciałbym jeżeli to możliwe zobaczyć nagranie na którym, rzekomo coś buguje.
Jestem starym graczem, który grał na serwerze pylife w 2016 roku i zależy mi na szybkim i sprawnym rozpatrzeniu sprawy, jeżeli to co napisałem jest niewystarczające, chętnie na kanale discord, lub tutaj postaram się sytuacje wyjaśnić, lecz na początku muszę wiedzieć na czym moje rzekome "bugowanie" polegało.
Moje aktywności po dzisiejszym utworzeniu konta:- zdanie prawa jazdy C1, później B1,
- jedna traska jako kierowca autobusa (otrzymałem z niej powyżej 150 euro, jak dobrze pamiętam)
- chwilowa praca na streetview(otrzymałem z niej około:78euro)
- następnie zdanie egzaminu L1
- zdanie egzaminu praktycznego L1
- pracowanie jako L1(swoją prace zakończyłem o godzinie 17:20, wylądowałem na lotnisku w LS
Uważam, że jest to błąd, albo nieporozumienie, mam nadzieję że to co napisałem jest wystarczające, niestety nie posiadam nagrań, ponieważ grałem sam, a rozgrywki niestety nie nagrywałem.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku!!
-
i jesze UID, bo zapomnialem: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=4752
-
@youngspe42 napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, youngspe42 zbanowany przez XeN:
youngspe42
Kare zdejmuje.
-
-