Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Pomoc
  3. Archiwum
  4. Niespodziewane pobranie kwoty z konta podczas korzystania z nowego panelu zakupów punktów premium

Niespodziewane pobranie kwoty z konta podczas korzystania z nowego panelu zakupów punktów premium

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
2 Posty 2 Uczestników 60 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • SapoS Niedostępny
    SapoS Niedostępny
    Sapo
    napisał ostatnio edytowany przez

W celu zapoznania się z nowym panelem do zakupów punktów premium, postanowiłem dokładnie przejrzeć oferty. Po zakończeniu przeglądania, chciałem opuścić panel za pomocą przycisku "Zamknij". Niestety, po kliknięciu tego przycisku niespodziewanie została pobrana kwota 11 tysięcy euro z mojego konta, a na moje konto zostało dodane 1500 punktów premium. Warto zauważyć, że nie zaznaczyłem żadnej oferty w tym panelu, a mimo to środki zostały pobrane z mojego konta. Zgłaszam ten incydent i proszę o szybką i sprawną pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Cieszę się, że mogę liczyć na profesjonalne wsparcie w tej sprawie. Pozdrawiam serdecznie, Sapo.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • LouisRossiL Niedostępny
      LouisRossiL Niedostępny
      LouisRossi
      napisał ostatnio edytowany przez

Przycisk zamknij to "X" w prawym górnym roku, prawdopodobnie kliknąłeś przycisk zakup, przed zakupem PP system pyta Cię ponownie czy jesteś pewny zakupu więc musiałeś to zauważyć, zamykam.

763ed0fe-dba0-4a6d-b5d1-356ded56bb26-image.png

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • LouisRossiL LouisRossi zablokował ten temat dnia
      • LouisRossiL LouisRossi przeniósł ten temat z Pomoc dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
      • Pierwszy post
        Ostatni post
      0
      • Kategorie
      • Ostatnie
      • Tagi
      • Popularne
      • Użytkownicy
      • Grupy