Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, macivss ukarany przez Bolesny
-
Raczej przypadek to nie był
Mam więcej logów i pm'ek od tego gracza.
Wystarczy zajrzeć w logi tego gracza. -
@Siwy napisał w Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, macivss ukarany przez Bolesny:
Raczej przypadek to nie był
Mam więcej logów i pm'ek od tego gracza.
Wystarczy zajrzeć w logi tego gracza.ciebie nikt o zdanie nie pytal a ten ss nic nie wnosi XD
-
@Soszkq napisał w Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, macivss ukarany przez Bolesny:
Klawiatura Ci się psuje? Notoryczny vdm skuterem, autem? Celowe pisanie np takich rzeczy: << macivss(430): no widzisz pies zaplodnil psa i wyszedl na swiat kolejny pies // usprawiedliwiasz psująca się klawiatura? https://streamable.com/sc91k3 Celowy vdm we mnie skuterem to też psująca się klawiatura? XDDD nikt ci tego nie łyknie, idź zmień swoje zachowanie lepiej z fartem
moglbym tez wstawic nagrania jak ty robisz vdm ale psem nie jestem jak ty i twoi koledzy
-
@macivss
A i przybiłeś się właśnie, że to nie był twój jedyny VDM. Bo w apelacji piszesz o kobiecie a @Soszkq podesłał nagranie jak go vdm'ujesz.
Niestety akurat miałem mape odpaloną, ale widać po skinie Julii, że jest rozjeżdzana no i oczywiście twój nick Mało tego widac lampe od faggio (poświate)
https://i.imgur.com/r90SmRj.png -
@Siwy napisał w Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, macivss ukarany przez Bolesny:
@macivss
A i przybiłeś się właśnie, że to nie był twój jedyny VDM. Bo w apelacji piszesz o kobiecie a @Soszkq podesłał nagranie jak go vdm'ujesz.
Niestety akurat miałem mape odpaloną, ale widać po skinie Julii, że jest rozjeżdzana no i oczywiście twój nick Mało tego widac lampe od faggio (poświate)
https://i.imgur.com/r90SmRj.pngXDDDDDDDDD gosciu wysylasz mi jakiegos ssa mapy i tej typiary jak kuca i mierzy suszara odkelilo ci sie mocno a twoj kolega wyslal jak raz go potracilem XDDDDD
-
-
@macivss No tak vdm zrobiłeś na Julii (przyznałeś sie w apelacji) + @Soszkq wstawił kolejny vdm w twoim wykonaniu.
w ktorym momencie sie przyznalem ?
-
@macivss
Opis sytuacji: przejechałem przez przypadek jakas typiare co pracuje na smTo już vdm 2 osób, nie mówiąc o obrazie w jej strone i w moja na pm
-
@macivss
Opis sytuacji: przejechałem przez przypadek jakas typiare co pracuje na smTo już vdm 2 osób, nie mówiąc o obrazie w jej strone i w moja na pm
pomylilem sie chodzilo o twojego kolege ale to nie jest zbyt duza roznica
-
@Soszkq napisał w Wniosek o odwieszenie prawa jazdy, macivss ukarany przez Bolesny:
dobra człowieku, przestań płakać bo zachowujesz się gorzej niż 12 latek. Nie potrafisz przyznać się do popełnionego błędu i ciągniesz dalej to, że jesteś nie winny
potrafie sie przyznac i sie przyznalem ze cie potracilem aktualnie placzesz ty ze swoimi kolegami zbanowaliscie mnie na dc bo zabraklo wam argumentow a koledze pieniedzy na logopede a pozniej napisales reporta na mnie ze cie przejechalem takze wez chusteczke i wytrzyj lezki
-
Krótka kara, to odczekasz
-
-