Wniosek o odbanowanie na serwerze, M0NS7E4 przez Nowak
-
Ale o czym Ty mówisz? Na pw forum napisałeś mi wiadomość, że 'czekałeś' aż zbierze się więcej osób i chciałeś za jednym zamachem kupić większej ilości graczy. Po pierwsze - gracze przy wysyłaniu pieniędzy nie byli informowani o czymś takim. Po drugie - PP u Nas kupuje się za pomocą sklep.pylife-rpg.pl i kupuje się wybierając nick gracza z serwera, więc czekanie na większą ilość osób jest totalnym bezsensem.
Przestań kłamać i napisz szczerze, bo apelację odrzucę.
-
pisze jak jest wczesniej mialem 3 osoby i wywalilo mi neta myslalem zeby kupic na telefonie ale nie moglem i moge im zwrocic siano a teraz doszly 2 osoby i mialem kupic im PP tylko ze czekalem jeszcze na jedna osobe bo sie z nia dogaddywalem i mialem kupic od razu za 3 ale dostalem bana...
-
Pytam kolejny raz, co zrobiłeś z pieniędzmi od graczy?
-
a jeżeli to problem to bede sprzedawal po 1 osobie i od razu wysylal a nie zwlekał z tym a reszcie tej co mialem kupic PP dam te PP a raczej kupie a jak nie beda chciecli jak jeden typek to zarobie i zwroce siano po prostu
-
@Nowak kupilem tez jakies auta ale bylem dogadany z tamtym na oddanie gotowki wiec w czym problem
-
Oszukani gracze otrzymają zwrot swoich pieniędzy od administracji RCON. Ciebie mogę odbanować pod jednym warunkiem - obietnica, że nigdy więcej nikogo na serwerze nie oszukasz + zerowanie konta. Zaczniesz od nowa.
-
dobrze przepraszam i zgadzam sie ale nie tak to mialo wygladac
-
@Nowak donbrze zgadzam sie
-
-
@Nowak ok czekam
-
@Nowak i jak tam kiedy
-
Administratorzy RCON zostali o tym poinformowani, musisz czekać cierpliwie aż znajdą na to chwilę - mają obecnie cały czas dużo pracy.
-
@Nowak ta to spoko ale czekam juz 10 dni i nadal nikt mi tego konta nie wyzerowal slabo to wyglada jak mserwer jest swiezy a w sumie musze teraz czekac i tarce najlepsze momenty gry...
-
@M0NS7E4 Nie zostaniesz odbanowany.
-
-