Maciej15 zbanowany przez divadsn
-
Nick: Maciej15
Serial: -
Nick admina: @divadsn
Powód zbanowania: Omijanie anty-AFK
Opis sytuacji: wszystko wyjaśniłem w poprzedniej apelacji
Dowody: -
Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/551/maciej15-zbanowany-przez-divadsn?_=1681480581466
Coś od siebie: Do poprzedniej apelacji dodam, że w przypadku laga komputera kiedy trzymasz dany przycisk w tym przypadku W to dalej komputer wychwytuje go jako wciśniętego. A co do całego zajścia chciałbym aby całą apelacje rozpatrzył inny obiektywny i zdrowo myślący administrator który potrafi przyznać się i przyjąć konsekwencje swojego błędu a nie insynuujący w zaparte idiotyczne wyjścia (Jak np. położenie kamienia na klawiature) @XeN @gtkvba -
a i @divadsn minuta kiedy twój komputer nie odpowiada to nie jest dużo czasu nie wiem dlaczego użyłeś tego jako argumentu.
-
@Maciej15 pomijając że od zamknięcia twojej poprzedniej apelacji nie minęło nawet pół godziny.
Proszę wytłumacz w takim razie:
- Dlaczego leciałeś tak daleko poza mapę, że na filmiku od @Ditru nie było ciebie nawet widać na F11?
- Dlaczego mimo, że wbiłeś na serwer dziś o godzinie 06:58 rano, to nic do momentu kicka nie zarobiłeś nic latając na Dodo?
Poza tym, gdyby faktycznie twój komputer się przez minutę zawiesił, to by ciebie wywaliło z serwera MTA przez timeout.
-
Pozycja twoja dokładnie była na 3584, 8191, 789 w momencie obserwacji ciebie przez @Ditru.
Mapa GTA ma granicę od -3000 do 3000 na osi X/Y. Dalej twierdzisz, że nie mamy podstaw podejrzewać ciebie o omijanie?
-
- Leciałem poza mapę jak wcześniej wspomniałem na lagu komputera, nie byłem świadom tego, że wciąż lecę do przodu.
- Czy na L1 nie można latać na nabicie godzin a nie zbieranie punktów? (nie latam na L1 żeby zarobić tylko żeby wbić godziny na L2)
Co do lokalizacji to chyba jest jasne, że jeśli trzyma mi cały czas W to lecę ciągle w dal. Kwestia timeouta to twoje kolejne nie dopatrzenie lub nie wiedza nt. działania tego systemu bo wcale nie wyrzuca z serwera a jeśli już wyrzuca to po naprawdę długim czasie nie odpowiadania.
Nigdzie nie napisałem na ile mój komputer zawiesił się na minutę czy dwie, napisałem jedynie, że się zawiesił - kolejna twoja insynuacja.
Na koniec dodam, że cały komputer możesz zawiesić w banalny sposób wyłączając jeden proces w menedżerze zadań i każdemu może się to przytrafić nieintencjonalnie. -
@Maciej15 ostatnia szansa, to wyjaśnij dlaczego od momentu kicka dopiero zrobiłeś reconnecta o 13:30, czyli jednak nie było ciebie przy komputerze?
[23-04-14 06:58:54] NICK: DustyChimpanzee93 is now known as Maciej15 [23-04-14 08:17:13] KICK: Maciej15 was kicked from the game by Ditru (Bugowanie AFK na pracy L1) [23-04-14 13:30:55] JOIN: DustyChimpanzee93 joined the game (IP: xxx.xxx.xxx.xxx)
Przyznasz się w końcu i ci karę zdejmuję, czy lecimy dalej w zaparte?
-
@divadsn Nie lecę w zaparte piszę jak jest, na godzinę dokładnie 9:45 miałem robotę (praktyki w szkole), które trwały do godziny 13:15 (4 godziny lekcyjne). Mogę jeszcze nawet powiedzieć, że pierwszych dwóch godzin nie miałem (zaczynałbym o 8:10) nie wiem co więcej powiedzieć na ten temat.
-
@Maciej15 kicka dostałeś o 08:17 rano, od tego czasu nie zrobiłeś reconnecta jeśli byś był przy komputerze.
Gdyby ci się komputer zawiesił na nawet minutę, to byś już został wyrzucony z serwera za brak odpowiedzi od klienta.
To jak w końcu? Jakie tym razem wytłumaczenie dasz?
-
@divadsn Nigdzie nie powiedziałem, że mój komputer zawiesił się na minutę. Timeout tak nie działa bo już miałem wiele takich sytuacji nawet na waszym serwerze, mój komputer nie odpowiadał miałem freeza ekranu więc ani ja ani ty nie możemy powiedzieć co dokładnie się wydarzyło, komputer mógł wciąż działać prawidłowo czego nie jestem w stanie określić po ruchu wentylatorów. A dlaczego nie zrobiłem reconnecta? Skoro tak nalegasz na dostanie odpowiedzi to zobrazuje Ci co rano robiłem: Wstałem po drzemce, wbiłem na serwer ponabijać godziny do L2, kiedy wystąpił ten lag to trwał on dłużej niż zwykle więc naturalnie żeby się nie spóźnić zebrałem się do szkoły, zjadłem śniadanie po śniadaniu umyłem ząbki i wyszedłem z domu. Masz tu całą dzisiejsza poranna rutynę. Nie chce mi się już dalej odpowiadać na twoje totalnie zbędne pytania dlatego tak jak napisałem w apelacji chciałbym aby to ktoś inny rozpatrzył prośbę o unbana.
-
Chcesz może jeszcze wiedzieć dlaczego zebranie do szkoły zajęło mi tyle czasu i co zrobiłem sobie na śniadanie?
I nie, nie przyznam się do czegoś czego nie zrobiłem celem dostania natychmiastowego unbana.
-
-
Kara zostaje, odczekasz.
-
-
-