Maciej15 zbanowany przez divadsn
-
Nick: Maciej15
Serial: podam na pv w ostatecznosci
Nick admina: @divadsn
Powód zbanowania: Wyjaśnij coś na forum (Omijanie systemu anty-AFK w celach zarobkowych)
Opis sytuacji: -
Dowody: -
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Co mam wyjaśnić? -
Został mi dostarczony dowód od @Ditru jak próbował się tobą skontaktować czy nie jesteś na afku:
Latałeś przed siebie poza mapą i nie było reakcji z Twojej strony, dlatego otrzymałeś bana.
-
Dostałem bana z powodem "Omijanie systemu anty-AFK w celach zarobkowych", na nagraniu widać jak Ditru tpa do mnie i po minucie kickuje z serwera (pomijając fakt, że w regulaminie nigdzie nie znalazłem jasnego, klarownego zakazu omijania systemu anty-AFK) pytanie więc brzmi: 1. Na jakiej podstawie dostałem tego bana skoro admin oglądał całe zajście minutę i nie mógł stwierdzić jednoznacznego omijania anty-AFK (którego nie było) 2. Dlaczego muszę tracić swój i twój czas na wyjaśnianie jakiegoś abstrakcyjnego bana przez co tracę zarówno pieniądze na serwerze (nie mogę wejść popracować) jak i pieniądze realne (mam aktywna rangę premium i gold)
-
@divadsn napisał w Maciej15 zbanowany przez divadsn:
Latałeś przed siebie poza mapą i nie było reakcji z Twojej strony, dlatego otrzymałeś bana.
Tu masz odpowiedź. System anty-AFK nie istnieje bez powodu, omijając go nabijasz sobie godziny na L1 oraz premie za aktywny czas gry.
Co do regulaminu, omijanie systemu to jest na swój sposób oszukiwanie, więc patrz punkt 4.
-
Nie nabijałem sobie godzin na L1, tak samo nie omijałem systemu anty-AFK napisałem w poprzedniej wiadomości, że cos takiego nie miało miejsca. Dalej nie rozumiem podstawy do zbanowania mnie po minucie spectate'owania a czas moich rang ciągle upływa.
-
-
Dostałem bana za darmo, za wiszenie w powietrzu na lagu - zarówno ty jak i Ditru nie zweryfikowaliście tego co się stało tylko po minutowym nagraniu i swoich domysłach postanowiłeś mnie zbanować za rzeczy nie regulowane regulaminem, mam nadzieję na szybkiego unbana i w jakiś sposób zrekompensowanie straconego czasu obu rang premium
-
@divadsn W jaki sposób mogłem używać macra na W? MTA blokuje clickery czy inne programy wykonawcze w tle w dodatku na serwerze macie AntyCheat.
-
@Maciej15 udowodnij w takim razie że to był "lag", bo póki co, to mamy tylko dowód w jedną stronę.
Co do makra, owszem, na serwerze jest blokada włączona ale tylko na skryptowe makra pokroju AutoHotKey czy AutoIt. Natomiast istnieją starodawne metody z czasów dawnego serwera jak użycie kamienia czy czegoś innego ciężkiego aby klawisz W był wciśnięty na klawiaturze
-
@divadsn Dalej spekulujesz na temat tego co robiłem zamiast to poprawnie i rzetelnie zweryfikować, w takim razie wytłumacz mi po co mam coś wyjaśniać z tobą na forum skoro ciągle przytaczasz jakieś swoje irracjonalne domysły?
-
Jestem w stanie zrozumieć, że przyznanie się do błędu dla niektórych jest ciężkie ale nie potrafię pojąć jak mimo mojego wyjaśnienia którego sam chciałeś nadal możesz insynuować co się działo z moją grą, moim dodo czy moją klawiaturą. W dalszym ciągu Ditru nie zweryfikował tego co było przyczyną mojego lotu do przodu, ty może nie miałeś okazji do zrobienia tego za niego, ponieważ po minucie mnie wyrzucił z serwera jednak w dalszym ciągu nie zmienia to faktu, iż Ditru wykazał się brakiem jakiegokolwiek zainteresowania w celu ustalenia dlaczego taka sytuacja miała miejsce, natomiast ty (moim zdaniem) zawiniłeś banując mnie w jego imieniu po jego "rozpoznaniu" (które przypomnę trwało zaledwie minutę) nie weryfikując zajścia na własną rękę. (np. mogłeś poczekać aż wrócę na serwer i raz na jakiś czas mnie specować i sprawdzać czy sytuacja się nie powtarza). Nie widzę sensu dalszej przepychanki na argumenty.
-
@Maciej15 nie spekuluje, fakty są takie, że leciałeś z stałą prędkością przed siebie daleko poza mapą i nie reagowałeś przez minutę na wiadomości.
[23-04-14 08:17:13] KICK: Maciej15 was kicked from the game by Ditru (Bugowanie AFK na pracy L1)
Nawet jak by to był lag, to by twój samolot by sam nie leciał poza mapę. Dałem ci szanse na wyjaśnienie, ale widzę, że lecisz w zaparte.
Temat zamykam, jak przemyślisz to napiszesz ponowną apelację.
-
-