Wniosek o odbanowanie na serwerze steve zbanowany przez aseeeeeeeeeek
-
Nick: steve
Serial: 8D5F0701C6A3E3A5D003E7AD1433E743
UID: 13324
Nick admina: aseeeeeeeeeek
Powód zbanowania: wyjasnij cos na forum
Do kiedy jesteś zbanowany: 2025-01-11
Opis sytuacji: Grałem z kolegą i zbieralismy prezenty. Chcielismy uzbierac wspolnie dla mnie na auto, wiec przelewalem mu kase którą od razu zdobyłem aby widziec ile mamy razem. Jako że nie gram zbyt często to ustalilismy żeby zalatwil mi pózniej auto gdyż nie jestem obecny na serwerze tak czesto jak on. Po pewnym czasie zbierania obaj dostalismy bana.
Dowody:
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Wydaje mi sie (chyba, że sie myle) iż nie zrobiliśmy nic złego. Po prostu chcialem uzbierac na wymarzone auto razem. Kolega chcial tylko pomóc. Szkoda byłoby zaprzepaścić wspólnej gry na tym serwerze. Prosze o odbanowanie. -
Chcieliście wspólnie uzbierać na auto więc wszystko przelewałeś kolegom?
-
Tak z tego względu iż rzadko dosyć gram a wiem że kase jaką wspólnie zarobimy mozemy odłożyć badz wydać na jakiś wspólny cel.
-
Dobrze, wytłumacz mi czemu twój adres IP i @Ryan_Gosling się pokrywają?
-
Gramy na tym samym necie jak przychodzę do niego i konto rejestrowałem na tym adresie IP co on
-
Napisz prawdę w innym wypadku nie zostaniesz odbanowany
-
Ten post został usunięty!
-
Dobrze, widocznie nie rozumiesz. Konto LOLEK...XD to jest moje główne konto, a steve to dodatkowe konto na innym laptopie. Wykorzystuje je, aby zarabiać kasę na nim i przelewać na swoje główne konto. Ot, co cała filozofia.
-
-
-