Wniosek o odwieszenie prawa jazdy |POZDRO|Badus ukarany przez soapik
-
Nick: |POZDRO|Badus
Serial: C00ACE7E024574F8C7BC113BB76E1A94
UID: 595
Nick admina: @Soapik
Powód zawieszenia prawa jazdy: Odwalanie na duty
Opis sytuacji: Jezdzilem fcrka na sluzbie na terenie szpitala z duza predkoscia oraz wykonywalem skoki na dach szpitala
Dowody: -
Link do poprzedniego podania: -
Coś od siebie: Podsumując calą sytuację, nie bede klamał, wykorzystałem moment nudy żeby sobie pojeździć z racji tego ze było brak zgłoszen i brak jakiej kolwiek osoby na terenie szpitala i wokół niego, Osobiscie uważam ze zrobiłem glupotę i bez sensu mi jakies tłumaczenie typu lag czy cos. Postąpiłem źle za co przepraszam i obiecuję, że więcej sytuacja się nie powtórzy. Z racji tego ze to jest moja pierwsza kara na serwerze proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. -
A więc tak..
Mimo ilości osób na serwerze, jaką obecnie mamy powinniśmy zawsze prezentować 100% poziom profesjonalizmu podczas gry we frakcji. W końcu po coś pełnimy te rolę. Jeżeli brakuje wam zajęć na duty zamiast odwalać, napiszcie jakieś propozycje odnośnie wprowadzenia nowych funkcji, tak aby rozgrywka była interesująca.
Normalnie kara zostałaby skrócona do 2-3 dni, lecz jest to pierwsza tego typu akcja na serwerze od długiego czasu. Zostałeś już ukarany degradem, w dodatku okazałeś skruchę przyznając się do błędu, więc nie pozostaje mi nic innego jak karę odwiesić i zaufać, że podobna sytuacja się już nie powtórzy.Apelację zamykam.
-
-