Skarga na bover.
-
Nick oskarżającego: szafka_nocna/sigma_nocny
Nick funkcjonariusza: bover.
Data i godzina zdarzenia: 12.112024 ok. 18:50
Opis sytuacji: Jadąc na przecho w celu schowania auta, pojechałem kawałek pod prąd, co zauważył bover. Zaczął mnie gonić - ja zacząłem uciekać.
I tu się zaczyna zabawa.
Bover od początku pościgu, taranował mnie z dużą prędkością oraz pitował, mimo to, że wg. mnie nie zagrałem non-rp. Na nagraniu widać, jak zaczynam uciekać spod przechowalni i w pewnym momencie podbijam się na krawężniku i zaczynam dachować. Tutaj nie doszło od żadnego non-rp, ponieważ gdybym nie został staranowany, to odegrałbym wypadek. Stało się jednak inaczej, ponieważ bover postanowił wjechać ze mną z dużą prędkością. Od tego momentu domniemam, że zaczęły panować zasady non-rp, jednakże ja i tak starłem się nie robić niczego, co mogłoby nosić znamiona czynu non-rp.Swoją drogą, chciałem wspomnieć, że umiejętności jazdy w.w funkcjonariusza to śmiech na sali. Kilkukrotnie w trakcie trwania pościgu tracił kontrolę nad pojazdem, wpadał w palmę, jechał prosto na skrzyżowaniach na których ja skręcałem.
Dowody: Nagranie zaczyna się od momentu, w którym ogarnąłem, że jest pościg. Drugie nagranie jest lekko zlagowane na początku, ponieważ zapisałem wtedy powtórkę.
https://www.youtube.com/watch?v=pQc4lxPHx9o
https://youtu.be/uNlGpk3l6h4 -
Zarówno dla Ciebie jak i dla zarządu frakcji jest to trochę szokująca sytuacja. Ale zanim się jeszcze wypowiem w imieniu moim i Soapik'a poprosze Ciebie @szafka_nocna o informacje na ile zostałeś ukarany (czas/mandat/opcjonalnie kwota na pp pojazdu). Oraz poczekamy na wypowiedź oskarżonych (dostali informacje ode mnie), bo każdy ma jakieś prawo do obrony tej skutecznej, bądź nie.
-
Funkcjonariusze po krótkim upomnieniu. Obydwoje otrzymują karę jaką jest minus we frakcji oraz mają przelać Ci po 5k w ramach rekompensaty gdyż pościg nie powinien się w ogóle odbyć ze względu na brak uprawnień pościgowych @bover co oznaczało brak 2 jednostek pościgowych.
Proszę o informację gdy przeleją, po tym skarga zostanie zamknięta.
-
Dzik już przelał, bober 🦫 nie .
-
napisz do mnie na discordzie jak bedziesz na serwerze, ja niestety mam zycie poza gra komputerowa, 2 dni temu bylem to ciebie nie bylo a wczoraj wcale do gry nie wchodzilem.
-
Ten post został usunięty!