zabujca_potworuw zbanowany na diskord przez gtjakub
-
Nick: zabujca_potworuw
Nick admina: gtkuba
Powód zbanowania: zasmiecanie chatu xd
Krótki opis sytuacji: podejrzewam, ze caloksztalt tworzczosciDowody: ponizej bendzie ok
Link do poprzedniego podania: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/2827/zabujca_potworuw-zbanowany-na-dc-przez-gtkvba"Widzę, że nadal podchodzisz do sprawy w sposób niepoważny, a stwierdzam to nie tylko po tej apelacji, ale także po tym co pisałeś na serwerze. Apelację odrzucam, spokojnej nocy życzę."
Tak, podchodze dalej do sprawy w sposob niepowazny, poniewaz jest to niepowazna sprawa. Vertan prosze Cie przestanmy udawac, ze to miejsce (tj. forum dotyczace gry komputerowej xd) jest w jakikolwiek sposob powazne. Nie zamierzam powaznie podchodzic do tego, ze trollowalem sobie na discordzie. Bynajmniej nie zamiezam tez przepraszac, bo nie ma za co. Powolales sie na moje zachowanie na serwerze, wiec porusze ten watek - Mam swoj specyficzny sposob wypowiedzi, oraz gry. Nie zamierzam go zmieniac, bo nie jest on szkodliwy. Jesli kogos wyzywam, to tylko osoby znajome, ktore wiem ze o to sie nie obraza. Zasmiecanie chatu? Aha ok spoko nie wnikam.
Sa to moje ostatnie wiadomosci na serwerze przed banem xd. Nie zlamalem zadnego punktu regulaminu, jestem pewien, ze Dekroo nie jest urazony przez to co do niego pisalem, poniewaz dobrze wiem, ze wczesniej dla jaj dal mi przerwe, wiec ja w w sposob zartobliwy i wulgarny mu odpisalem. Czy jest to wypowiedz stosowna? Nie. Czy zabrania mi tego regulamin? Nie. Czy lepiej zeby chat byl martwy i jedyne co bylo pisane to pytanie o to kiedy aktualizacje? Zawsze mozna po prostu wprowadzic obowiazek formalnego stylu wypowiedzi, zabraniajac wulgaryzmow i wymagajac poprawnej polszczyzny.Widzę, że nadal podchodzisz do sprawy w sposób niepoważny
Widzę, że nadal podchodzisz do sprawy w sposób niepoważny
Widzę, że nadal podchodzisz do sprawy w sposób niepoważnyxdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
pozdrawiam i zycze wyjecia kija nie powiem skond bo dostane ban na kolejnym koncie na forum
aha wgl nie pozdrawiam tego co mi dal bana na mainie za offtopic na miesiac xdd
-
Hejka, w związku z Twoim banem na Discordzie chciałbym rozpatrzyć parę wątków z nim związanych.
Na początku zacznę od tego iż nasz regulamin zawiera informacje o tym jak powinno się wypowiadać na kanałach - również takie które odpowiadają Twojemu banowi, tj.:-
- Wulgaryzmy są w porządku, tylko gdy nie używamy ich by ekspresjonować naszą nienawiść w stronę innych osób.
-
- Bądźmy mili dla siebie. Nie podoba Ci się zachowanie drugiego użytkownika? Nie wyzywaj go, zignoruj dla zasady. W przypadku gdy administracja uzna, że zachowanie tej osoby jest nieodpowiednie, zostanie ukarana.
Nie zamierzamy zmuszać Cię do zmiany formy wypowiedzi jednak chcielibyśmy żebyś ją trochę złagodził, jeśli nadal będziesz pisał w obecny sposób, będzie to skutkować kolejnym banem.
Masz rację nie zostałem urażony przez Twoje wypowiedzi i nie mam Ci nic za złe, jednak jest to czat publiczny i obowiązują na nim wyżej wymienione zasady.Podsumowując ban zostaje zdjęty, zwracaj większą uwagę na swój sposób wypowiedzi na discordzie, uważaj na to co piszesz.
Dodatkowo przy następnej apelacji napisanej w taki sposób będzie ona natychmiastowo wyrzucana do archiwum bez rozpatrzenia.
Pozdrawiam. -
-
-
-
Odbanowany.