montana* zbanowany przez gtkvba
-
Nick: freeallmyfriends (montana*)
Serial: 2AABC4C2E3966C2366B163A5058E4C24
UID: 11404
Nick admina: gtkvba
Powód zbanowania: "Bugowanie"
Do kiedy jesteś zbanowany: 999dni
Opis sytuacji: Wszyscy z administracji juz znaja sytuacje.
Dowody: ---
Link do poprzedniego podania: ---
Coś od siebie: Mam nadzieje ze sprawe uda sieszybko rozwiazac. -
Witaj,
słuchaj sprawa jest prosta, pisaliśmy już o tym na discordzie i przedyskutowaliśmy temat wśród ekipy serwera, decyzja zapadła jednogłośna. Jeśli chcesz wrócić na serwer i grać dalej z czystym sumieniem, to warunkiem odbanowania jest zerowanie Twojego konta. Przemyśl temat na spokojnie i daj mi znać w temacie jaka jest Twoja decyzja. -
Wiekszosc osób musi tylko oddac to co zabrala. Majatek tez mialem spory przed tym bugiem z banko wiec reset calego konta jest bez sensu i na sile. Decycja moja jest taka ze sie nie zgadzam na zerowanie konta. Mierzymy wszystkich tak samo a nie pojedynczo, jak dla mnie to jest totalnie nie fair ze jedna osoba oddaje 10kk a druga ma czyszczenie calego konta. Pozdrawiam.
-
Byłeś świadom tego co robisz i doskonale wiedziałeś co możesz przez to stracić, a mimo to dalej bugowałeś gotówkę bez zawahania. To wielkie grono osób o którym wspomniałeś to akuratnie są dwie osoby, które dogadały się z Kubą, za nim jeszcze opuścił nasze szeregi - one też zgłaszały mu ten problem zaraz na samym początku. Zerowanie konta to nie jest mój wymysł (tak jak wspomniałem wyżej), temat został przedyskutowany kilka razy, za nim podjęliśmy ostateczną decyzję. Skoro nie zgadzasz się na taki warunek, no to niestety, ale nie zostaniesz odbanowany.
-
-