Odzyskiwanie hasła
-
Witam, chciałem wrócić na serwer ale zapomniałem hasła + zmieniłem dysk (nie chce mi się starego dysku podłączać). Aktualny serial to D7A8EAB8F94285EA8D593B4B75F13653. Z góry dziękuje!
-
Cześć @Mendrzec! Jestem aktualnie poza domem, dlatego nie sprawdzałam jeszcze tematu. Ale skoro mówisz, że posiadasz inny serial niż ten na który ostatnim razem się skutecznie logowałeś, z góry poprosiłbym Cię o wymienienie kilku - ale im więcej tym lepiej - szczegółów odnośnie konta. Mogą to charakterystyczne pojazdy, transakcje itp. - coś czego nie wie większość. A także prosiłbym cię o Nick/UID.
Jeżeli nie ja, z uwagi na święta, to ktoś inny zajmie się następnym krokiem. Wesołych!
-
Miałem kiedyś stratuma ale go sprzedałem, a tak to nic więcej nie pamiętam. Wiem że nick miałem 100% Mendrzec, wiem że była jakaś transakcja z Gromadenem. Nic nie mam na tym koncie chyba że ktoś włamał się xD. Również Wesołych Świąt!
-
Witaj,
Generalnie musiałeś coś pomylić odnośnie nowego serialu, ponieważ ten który podałeś był od samego początku, również konto zostało na nim zajerestrowane. Końcówka Twojego IP się różni, poza tym nie widzę żadnych nieprawidłowości odnośnie logowania. Podsyłam nowe hasło w wiadomości prywatnej na forum, pamiętaj by po wejściu na serwer je zmienić i najlepiej zapisać gdzieś sobie, by na przyszłość pamiętać. Życzę wszystkiego dobrego na te Święta, do zobaczenia!
-
-