Wniosek o odbanowanie na serwerze, adrian2010PL zbanowany przez Vertan
-
Nick: adrian2010PL
Serial: F8B5E0A95DFA1845C19C8964B3C46420
UID: 10999
Nick admina: Vertan
Powód zbanowania: Wyjaśnij coś na forum (przelewy). (99999 d)
Do kiedy jesteś zbanowany: 26/11/23
Opis sytuacji: Poprostu pożyczyłem kase od kolegi, w czym problem ? Pisał przecież że pożycza, nie rozumiem w czym problem.
Dowody: << kacper2010PL(13): pozyczam ci 76K do 5 grudnia ok*
Link do poprzedniego podania: Nie było
Coś od siebie: Tak jak mówie, nie wiem za co ban może nie można pożyczek robić a ja o tym nie wiedziałem. W takim razie już nigdy pożyczki nie wezme poprostu i za to przepraszam. Zależy mi na graniu na PYLU z czystej nostalgi więc naprawde przepraszam za tą sytuacje. -
@Adi napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, adrian2010PL zbanowany przez Vertan:
10999
Otrzymałeś w ostatnim czasie przelewy od kilku osób, które również mają już bana. Pożyczyłeś 76k od kolegi, który ma przegrane w sumie 4 godziny na serwerze? Nie zainteresowało Cię w żaden sposób skąd może mieć pieniądze? Dwa dni wcześniej otrzymał około 50k od innej osoby. Gotówka skacze sobie po świeżo założonych kontach, lista jest długa. Wygląda mi to po prostu na omijanie limitu z kasyna, za co oczywiście należy się ban.
-
@Vertan Witam, Po pierwsze nie znam osoby z naszej paczki która wyrwała bana więc nie wiadomo o kogo chodzi. Prosiłbym o podkreślenie osoby. Po drugie, owszem pożyczyłem 76k od kolegi który ma 4 godziny na serwerze. Nie miałem zwątpień jakichkolwiek ponieważ wiem że Kacper dorobił się na kasynie. Kacper jest naszym ziomkiem który nie ma problem zrobić pożyczke kolegą ponieważ i tak rzadko gra oraz narazie zbiera na fure z tego co nam mówił. Po trzecie, musiałes się pomylić z tym 50k ponieważ to ja dostałem 50k od gracza Wojtek2010PL. Dałem mu pożyczke którą mi oddał na co mam dowód (https://imgur.com/a/ICXgRXY) Możecie sprawdzić sobie w logach. Po czwarte, ''świeża gotówka'' która została zarobiona na KASYNIE, oczywiście że skacze. Jeśli ktoś potrzebował pożyczki na przykład ja lub moi koledzy to kacper nam pożyczał bez żadnego problemu bo tak jak mówiłem mało tutaj gra.
@Vertan napisał w Wniosek o odbanowanie na serwerze, adrian2010PL zbanowany przez Vertan:
Wygląda mi to po prostu na omijanie limitu z kasyna, za co oczywiście należy się ban. Wiadomo, za omijanie limitu jest ban. Lecz my nie omijamy limitu. Kacper to nasz ziomek i tak jak wspomniałem nie ma on problemu nam zrobić pożyczki. To tyle ode mnie mam nadzieje że rozpatrzycie to dokładnie i znajdziecie prawde.
-
Suma przelewów które otrzymałeś wynosi dokładnie 237.692, widzę, że większość z tych kwot zostały zwrócone na konta, została Ci do oddania kwota 74k które rzekomo pożyczyłeś od kacper2010PL - na obecną chwile nie masz możliwość oddania mu gotówki, ponieważ kolega również posiada bana i nie widać, by interesował się apelacją. Wszystkie konta oprócz jednej osoby logowały się praktycznie w tym samym czasie, dzień, oraz godzina, gotówka również wtedy była bardzo chodliwa w ciągu tych kilku godzin, jak się do tego odniesiesz?
-
@Vertan Witam, kolega "nie interesuje się apelacją" ponieważ wyjechał do roboty i nie ma dostępu do komputera. Powiedział mi że za kilka dni wraca więc napisze ją.
Wszystkie konta oprócz jednej osoby logowały się praktycznie w tym samym czasie, dzień, oraz godzina Myślę że to logiczne że każdy wchodził w tym samym momencie ponieważ samemu to sie nie chce zbytnio grać. Jak to mówią w grupie raźniej. Gotówka była bardzo chodliwa w ciągu tych godzin ponieważ poprostu wtedy dowiadywaliśmy się o na przykłąd bocznicy czy fajnej ofercie na auto na co były potrzebne te "skaczące pieniądze".
-
@Adi Rozumiem zapotrzebowanie gotówki w tym czasie, przeanalizowałem Twoje przelewy jeszcze raz i nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o Ciebie, wszystkie zwroty wykonane zostały poprawnie. Zdejmę bana jak wrócę do domu, zamykam.
-
-